Ny opdatering til Galaxy Watch4-serien indeholder nye og forbedrede funktioner
Hjem NYE PRODUKTER Ny opdatering til Galaxy Watch4-serien

Ny opdatering til Galaxy Watch4-serien

Af Redaktionen

Med præsentationen af Samsungs nyeste flagship-modeller, den nye Galaxy S22-serie og premium-tablets i Galaxy Tab S8-serien, bliver der også udgivet opdateret software til Samsung Galaxy Watch4.

Den nye opdatering af Galaxy Watch4 indeholder opdaterede funktioner til velvære og sundhed plus en række nye tilpasningsmuligheder.

Til dig med et Samsung Galaxy Watch4 kan du forvente forbedringer såsom træningspas med avanceret intervaltræning til både cykling og løb, et nyt coachingprogram til søvn og indsigter i din egen kropssammensætning. Derudover vil der være endnu flere muligheder for at tilpasse urets udseende med opgraderede urskiver og en ny serie stilfulde remme til uret.

Tilgængelighed

Ny opdatering til Galaxy Watch4-serien indeholder nye og forbedrede funktionerDenne softwareopdatering er tilgængelig via Galaxy Wearable-appen til Galaxy Watch4 og Galaxy Watch4 Classic i dag. Det vil være muligt at købe de nye urremme fra slutningen af februar på https://www.samsung.com/ og hos udvalgte forhandlere.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>