Amadeus når niveau tre i den seneste version af NDC-standarden
Hjem Nyheder Amadeus når niveau tre i den seneste version af NDC-standarden

Amadeus når niveau tre i den seneste version af NDC-standarden

Af Redaktionen

International Air Association (IATA) har certificeret organisationer efter deres evne til at støtte op om NDC (New Distribution Capability)-standarden siden 2016.

Amadeus når niveau tre i den seneste version af NDC-standarden 2Amadeus har nu – med Altéa NDC – fornyet selskabets niveau tre-certificering af den seneste version af standarden, 18.1, som trådte i kraft i marts 2018.

Version 18.1 er en vigtig milepæl i industrialiseringen af NDC. Det, der adskiller 18.1 fra tidligere versioner, er, at den er baseret på flybranchens nye datamodel, som IATA har udarbejdet ved hjælp af Amadeus og andre samarbejdspartnere. Den nye datamodel har til formål at tilbyde branchen en konsekvent metode til bedre at kunne definere anvendelsen af nye og eksisterende standarder. Modellen understøtter såvel anvendelse som industrialisering af nye standarder, såsom NDC.

– Vi har arbejdet tæt sammen med IATA og andre branchepartnere for at teste og forbedre den seneste version af standarden, der vil komme til at lette såvel industrialisering som implementering, fortæller Gianni Pisanello, VP hos Amadeus NDC-X-program. Version 18.1 og den nye datamodel indebærer, at NDC-meddelelser mellem flyselskaber og tredjeparter – uanset om det handler om aggregatorer, udbydere af rejser eller andre aktører i branchen

– nu har en mere tydelig og samtidig mere ukompliceret struktur.
I 2016 og 2017 nåede Amadeus niveau tre som IT-leverandør og niveau et som aggregator. Amadeus er også godt på vej til at nå niveau tre som aggregator senere på året.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>