Polestar henter ny flådekoordinator fra Mercedes-Benz
Hjem ELBIL Polestar henter en ny flådekoordinator fra Mercedes-Benz

Polestar henter en ny flådekoordinator fra Mercedes-Benz

Af Redaktionen

Polestar har vind i sejlene på det danske marked og opruster derfor organisationen med en ny flådekoordinator i form af Bianca Kragh.

Efter et imponerende karriereforløb hos Semler Gruppen A/S, (Volkswagen, Audi, Skoda og Seat) og efterfølgende Mercedes-Benz tiltræder Bianca Kragh fra i dag den 3. januar, hvor hun i en nyoprettet stilling som flådekoordinator skal være med til at opbygge, drive og videreudvikle Polestars kommercielle B2B-setup på det danske marked.

Polestar henter ny flådekoordinator fra Mercedes-Benz

Bianca Kragh

Efter få måneder på de danske veje har svenske Polestar allerede cementeret sig som et fremstormende og progressivt performance elbilsmærke med høj efterspørgsel og en andenplads til kåringen af Årets Bil. At der er gang i tandhjulene hos Polestar i Danmark kommer ikke mindst til udtryk internt i den danske organisation, som nu opruster med flere kræfter på B2B-siden.

Med sig i rygsækken til Polestar har Bianca Kragh trods sine blot 26 år mere end syv års erfaring fra bilbranchen fra stillinger hos Semler Gruppen A/S (Volkswagen, Audi, Skoda og Seat), og senest som flådekonsulent hos Mercedes-Benz CPH – en imponerende rejse, som fra i dag den 3. januar 2022 altså fortsætter hos Polestar Danmark.

I rollen som flådekoordinator hos Polestar bliver Bianca Kragh en del af det nystartede danske team, hvor hun skal bidrage til at opbygge, drive og videreudvikle Polestars kommercielle set-up på det danske marked, herunder drive flådekunder og håndtere andre B2B-forespørgsler.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>