I takt med Polestars høje væksttempo, udvides antallet af globale markeder til 30 inden udgangen af 2022.
Hjem Nyheder I takt med Polestars høje væksttempo, udvides antallet af globale markeder til 30 inden udgangen af 2022.

I takt med Polestars høje væksttempo, udvides antallet af globale markeder til 30 inden udgangen af 2022.

Af Redaktionen

 Polestar har bekræftet en yderligere acceleration af den i forvejen hurtige markedsekspansion, hvilket betyder, at Polestar vil være repræsenteret på 30 globale markeder inden udgangen af 2022.

Efter at Polestar i juli bekræftede en fordobling af deres markedsrepræsentation i 2021 – fra 9 til 18 – er det Polestars målsætning at etablere sig på yderligere 12 markeder inden udgangen af 2022.

En høj efterspørgsel kombineret med en effektiv og unik digital forretningsmodel, muliggør denne voldsomme vækst.

“En vækst af denne størrelse er helt usædvanlig, og bekræfter blot vores position, som en global spiller og et 100% elektrisk bilmærke,” udtaler Thomas Ingenlath, Polestar CEO, på den internationale biludstilling i München. “Vores unikke forretningsmodel tillader os at udvide vores produktionskapacitet til et niveau, der matcher efterspørgslen. Vores digital-first tilgang betyder, at vi kan etablere os på nye markeder langt hurtigere. Og helt afgørende for kunderne er, at vores service netværk allerede er på plads, således at de kan føle sig trygge.

Polestar’s 2021 ekspansion er blevet styrket siden annonceringen i juli, og vil nu også omfatte nye markeder i Mellemøsten inklusive Kuwait og De Forenede Arabiske Emirater. Også Luxembourg og Island vil komme til og slutte sig til den europæiske Polestar repræsentation. Introduktionstidspunkter på de enkelte markeder vil blive kommunikeret løbende. Det samme vil ske med yderligere nye markeder.

I takt med Polestars høje væksttempo, udvides antallet af globale markeder til 30 inden udgangen af 2022.Udover at tilføje helt nye markeder, udvider Polestar samtidigt sine retail lokationer på eksisterende markeder. Således forventes det, at 100 Polestar Spaces og Destinations vil være operative med udgangen af 2021 – og yderligere vil følge i 2022.

Tidligt i september blev det syvende Polestar Space åbnet i Berlin, og Polstar vil også investere i nye midlertidige Spaces i andre byer. Det er allerede bekræftet, at Leipzig vil åbne i oktober, og nummer to af de midlertidige Spaces vil blive annonceret inden for kort tid.

Som en understregning af Polestars intentioner for fremtiden, vil konceptbilen Polestar Precept for første gang blive vist for offentligheden på den internationale biludstilling i München. Polestar Precept er en stærk manifestering af alt det, som Polestar står for indenfor bæredygtighed, design og teknologi. Precept er i øjeblikket i udviklingsfasen, og har dermed påbegyndt rejsen frem mod færdig produktionsmodel.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>