Brother leverer enheder spækket med funktioner, der reducerer den miljømæssige påvirkning
Hjem NYHEDER Brother leverer enheder spækket med funktioner, der reducerer den miljømæssige påvirkning

Brother leverer enheder spækket med funktioner, der reducerer den miljømæssige påvirkning

Af Redaktionen

Brothers miljømæssige engagement har resulteret i, at det ugentlige energiforbrug for farveprintere er reduceret med 29 % og for sort/hvid-printere med 10 %, samtidig med at modellernes funktioner og ydelse er forbedret.

Brother leverer enheder spækket med funktioner, der reducerer den miljømæssige påvirkning 2Siden 2012 har print- og teknologieksperter fokuseret på at reducere det ugentlige TEC (Typical Electricity Consumption) ved at overholde specifikationerne i miljømærket ENERGY STAR.

Den miljømæssige påvirkning i hele et produkts livscyklus fra fremstilling og brug, til det bliver kasseret, er forbedret, og flere enheder har opnået konsekvent reduktion af energiforbruget de seneste seks år.

Det har Brother præsteret som medlem af EuroVAPrint, en nonprofit-organisation som fører kontrol med implementering og overvågning af forpligtelser.

Medlemskabet fokuserer på kravene i Handlingsplanen for energieffektivitet, Køreplan for Ressourceeffektivitet og det EU-relaterede produktdirektiv.

Ud over TEC-reduktionerne har salget af produkter ændret sig betydeligt til en stigende præference for alt-i-én printere både i sort/hvid og farver.

Sort/hvid alt-i-én printere med print, kopi og scan samt alt-i-én printere med print, kopi, scan og fax stod for den højeste procentdel af salget for Brother i 2017*.

DCP- og MFC-farvemodeller har fordoblet deres procentvise andel de seneste fem år*.

Nordic Marketing Director & Sales Director Henning Elkjær fra Brother Nordic siger: “Som en miljøbevidst virksomhed arbejder vi konstant på at reducere den energi, enhederne bruger. Vores specialistteam har arbejdet hårdt for at reducere den energi, der bruges af vores farveprintere med 29 % og sort/hvid-printere med 10 %. Det er en fantastisk præstation at opnå et konsekvent lavere energiforbrug de seneste seks år, samtidig med at modellerne forbedres.”

“Kunder, som vælger et Brother-produkt, kan være sikre på, at vi arbejder på at reducere miljøpåvirkningen og samtidig leverer enheder med en væsentlig hurtigere ydelse end tidligere og med flere funktioner.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>