Reparationsstation til industrielt brug hos Conrad Elektronik

Reparationsstationen TPS-900 fra Toolcraft er velegnet til både industrielt brug samt professionelle reparationer.

Reparationsstation til industrielt brug hos Conrad Elektronik
Til TPS-900-reparationsstationen fra Toolcraft medfølger der en holder til loddejernet og til aflodningspistolen samt et omfattende udvalg af nyttigt tilbehør. Billedkilde: Toolcraft
  • Du får alle funktioner i én og samme station: Lodning, aflodning, varmluft og placering af komponenter

  • Driftsindstillinger, der kan konfigureres via PC

  • 900 W strømforsyningsenhed til kontinuerlig brug i produktionen

Reparationer af smartphones, notebooks og HF-modtagelsesteknologi i såvel industrielle miljøer som i laboratorier og i forhold til kundeservice skal udføres professionelt, omhyggeligt og præcist.

De værktøjer, der anvendes af serviceteknikere, spiller en vigtig rolle i succesen med professionelt reparationsarbejde. Reparationsstationen TPS-900 fra Toolcraft, som findes i værkstedsudstyrsserien hos Conrad Elektronik, er særligt velegnet til loddeopgaver af enhver art.

Den alsidige TPS-900 reparationsstation består af et mikro-loddejern, varmluftblæser, aflodningsjern, loddepincet samt en vakuumpipette til komponentpositionering. Den kan derfor tilpasses optimalt til laboratoriets og industriens behov. Op til tre værktøjer kan bruges på samme tid. Stationen udfører vedligeholdelsesarbejde med høj præcision, og det er nemt at skifte mellem funktionerne under lodning og aflodning.

Stationen kan tilsluttes en PC via et kommunikationsinterface, hvor man kan konfigurere driftsindstillingerne. Parametrene for de enkelte kanaler med separat justerbare temperaturer (loddejern, aflodningspistol, loddepincet og varmluftdyse) kan nemt overføres med software via USB eller et RS-232 interface og kan læses på et stort, belyst LCD-display.

Hjertet i reparationsstationen TPS-900 er en strømforsyning med en ydelse på 900 W. Strømforsyningen er designet på en sådan måde, at den muliggør en kompromisløs kontinuerlig brug i produktion og ved temperaturer på op til 500°C med hurtig opvarmning. Reparationsstationen skifter automatisk til standby for at spare energi i arbejdspauser.

Til reparationsstationen TPS-900 medfølger der en holder til loddejernet og aflodningspistolen. Messinguld (til rengøring) i begge opbevaringsholdere gør det særligt let og skånsomt at tørre rester af (f.eks. fra loddejernet).

Almindelige våde svampe reducerer ikke kun temperaturen på loddespidsen (hvilket betyder, at det er nødvendigt med en genopvarmning), men fører også til en reduceret levetid på loddespidsen.

Der medfølger også et monteringsbeslag, der kan monteres til venstre eller højre for at tilbyde en sikker opbevaring af varmluftdysen under arbejdspauser, og en vakuumpipette (sugløfter) for lettere løft og placering af SMD-komponenterne. Alle slid- og forbrugsdele samt mange andre tilbehørsdele er ligeledes inkluderet, hvilket sikrer en langvarig brug.

Volker Kunz, Project Sales Manager Private Label hos Conrad Electronic, understreger en anden fordel ved TPS-900-reparationsstationen: “Med denne alsidige reparationsstation viser Toolcraft endnu en gang, at kvalitetsværktøjer også kan tilbydes til rimelige priser.”

Reparationsstationen TPS-900 fra Toolcraft