Historisk rekordår: Tivoli Friheden afslutter 2018 med flere besøgende end nogensinde før
Hjem Efter Arbejde Historisk rekordår: Tivoli Friheden afslutter 2018 med flere besøgende end nogensinde før

Historisk rekordår: Tivoli Friheden afslutter 2018 med flere besøgende end nogensinde før

Af Redaktionen

[EFTER ARBEJDE] Der har været trængsel ved billetlugerne foran Tivoli Friheden i løbet af 2018 – og i dag, den 30. december 2018 trådte gæst nummer 600.000 ind i parken.

Historisk rekordår: Tivoli Friheden afslutter 2018 med flere besøgende end nogensinde før

Marketingschef Morten Palm sammen med Kristina.

Det betyder, at den østjyske forlystelsespark i år har haft flere besøgende end nogensinde før.

Mellem spændte og juleglade mennesker, trådte Kristina i dag ind i Tivoli Friheden som gæst nummer 600.000 i 2018. Kristina, der i dagens anledning modtog fire af Tivoli Frihedens sæsonkort Deluxe, er langt fra den eneste, som har haft lyst til at besøge Tivoli Friheden i år. Parken har de seneste år oplevet en positiv udvikling, hvilket i år er kulmineret med det højeste besøgstal nogensinde. Med den historiske milepæl ligger Tivoli Friheden nu i toppen blandt gæsternes favorit-attraktioner i Jylland.

Det er særligt parkens særarrangementer, der har trukket flere gæster til Tivoli Friheden i 2018. Sommerens Fed Fredag-koncerter slog tidligere års rekorder med 169.000 glade gæster, og til Halloween besøgte mere end 55.000 gæster parken til en hyggelig omgang uhygge. Halloween-fejringen blev dermed den mest besøgte uge i parkens historie. Derudover har Tivoli Friheden også oplevet en vækst blandt parkens trofaste gæster, da salget af årskort i 2018 er steget med 25 %. En udvikling, som Tivoli Frihedens marketingschef Morten Palm er meget tilfreds med.

”Vi er meget begejstret for den positive udvikling, som parken oplever, og vi er glade for at mærke, at Tivoli Friheden bliver en tradition for flere og flere gæster. Det er et mål, vi har arbejdet mod længe, og vi glæder os til at give vores gæster endnu flere oplevelser i det kommende år, bl.a. med den nye forlystelse Hjertekig”.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>