Føniks Computer gør de bæredygtige valg nemmere
Hjem BÆREDYGTIGHED Føniks Computer gør de bæredygtige valg nemmere

Føniks Computer gør de bæredygtige valg nemmere

Af Redaktionen

Shop elektronik på en ny, billigere og mere miljøvenlig måde i 2023.

Ved Føniks Computer finder du brugt, refurbished elektronik fra Upcycle IT.

Spar både på pengene og miljøet med elektronik, som har fået nyt liv.

Mange danskere ønsker at leve mere bæredygtigt, men i en verden hvor man er afhængig af ting som elektronik, som man godt ved, ikke er så godt for miljøet, så kan det være svært.

Derfor har Føniks Computer i samarbejde med Upcycle IT nu en spændende ny kategori live. Under Refurbished finder man fedt elektronik, som er blevet sat i stand.

Føniks Computer gør de bæredygtige valg nemmere

Refurbished upcycle it banner

Det kan være nervepirrende at købe brugt elektronik, hvis det ikke kommer fra en kilde, som man kender. Ved Føniks Computer kan du være sikker på, at alle refurbished produkter er både tjekket igennem og sat i stand, så du får et produkt, som virker. Alle produkterne har stadig masser af at byde på. De sorteres i kategorierne Grade A, B og C, så du nemt kan afkode, hvor slidte de er. Det afspejles selvfølgelig også i prisen. Det sparede kan så bruges på de andre bæredygtige valg i hverdagen, som modsat den brugte elektronik kan være dyrere, hvis man for eksempel køber økologisk mad.

Red elektronik fra at ramme lossepladsen

Mange smider deres brugte elektronik ud, men ved at købe refurbished telefoner, computere og meget mere ved Føniks Computer, så er man med til at give tingene et nyt liv, hvor man får alt det ud af mobilen eller den bærbare, som man kan.

Der er et udvalg af alle de store mærker, så man ikke behøver at gå på kompromis, når man køber brugt. Det er jo fedt, at det er godt for miljø og pengepungen, men det skal også fungere upåklageligt i hverdagen.

Når man køber brugt, så redder man både det enkelte produkt fra lossepladsen, men man sørger også for, at der skal produceres et produkt mindre til salg.

Overvej, om 2023 er året, hvor familien skal gøre elektronikforbruget mere bæredygtigt. Føniks Computer står klar til at guide alle godt igennem brugtmarkedet.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>