Smart elektrisk scooter til virksomhedsejere
Hjem ELBIL Smart elektrisk scooter til dine behov

Smart elektrisk scooter til dine behov

Af Redaktionen

Mange erhvervsdrivende oplever et behov for at kunne bevæge sig hurtigt og nemt rundt i de større byer.

Men med de store biler, er det ikke nemt at komme rundt samt finde en parkeringsplads.

Derfor har særligt de mindre virksomheder fået øjnene op for den smarte elektriske scooter: TRIPL.

Smart elektrisk scooter til virksomhedsejereSpecialbygget TRIPL til dine behov

Hos Jaka Service i Jerslev er de specialister inden for TRIPL’en, og her mærker man en øget interesse for det eldrevne mini-køretøj. TRIPL’en er nemlig så smart, at den kan specialbygges præcis efter den enkeltes behov, så den erhversdrivende kan opnå den fulde glæde af den elektriske scooter.

Jaka Service kan bl.a. specialbygge scooteren, så den passer til:

  • Kaffebarer
  • Elektriker
  • Smede
  • Tømrer
  • VVS’er

og mange flere. Og med hele 750 L bagagerum er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan TRIPL’en kan opbygges.

Et miljørigtigt valg

Foruden det praktisk i, at man ikke behøver en stor kassevogn, når man blot skal lave enkelte opgaver i storbyerne, så har TRIPL’en også den fordel, at den er meget miljøvenlig. Scooteren kører helt op til 100 km på én opladning, og med byernes store fokus på eldrevne transportmidler, så er det ikke svært at finde en ladestander i nærheden.

Derudover er TRIPL’en utrolig støjsvag, så den hverken er til gene for bilisten eller dem, som man passerer på gaden.

Hvis du oplever parkeringsproblemer med din store firmabil eller blot ønsker en mindre, brugervenlig og miljørigtig transportmiddel, så kig med fordel på TRIPL’en og de mange fordele, som den giver ejeren. Der er nemlig plads til langt mere værktøj, reservedele o.l. end du måske tror, og samtidig slipper du for dyre benzinpriser i dagligdagen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>