Syv år gamle Fairphone 2 opgraderes med Android 10 – sætter ny rekord
Hjem NYE PRODUKTER Syv år gamle Fairphone 2 opgraderes med Android 10

Syv år gamle Fairphone 2 opgraderes med Android 10

Af Redaktionen

Fairphone, det hollandske firma, der bygger et marked for etiske smartphones, annoncerer i dag, at de har påbegyndt udrulningen af ​​en officiel Android 10-opgradering til Fairphone 2.

Dette sker efter en omfattende beta-test, der fandt sted i slutningen af ​​sidste år. opgraderingen kan mildest talt betragtes som en banebrydende milepæl, da Fairphone 2 i skrivende stund aktivt er blevet forsynet med systemopgraderinger i hele syv år – en ny rekord for en Android-smartphone.

Oprindeligt udgivet med Android 5, er den gennem tiden blevet opgraderet med Android 6, Android 7.1 og Android 9.

Fairphone samarbejdede med Fairphone-fællesskabet for at hjælpe med at bygge operativsystemet og lærte meget af opgraderingen til Android 9. Selvom det stadig var en kompleks proces, viste Android 10 sig at være lettere at arbejde med end sin forgænger, hvilket accelererede processen betragteligt. Fairphones mission er at opfordre forbrugere til at bruge deres telefoner så længe som muligt, bremse industriens fokus på korte livscyklusser og i det lange løb reducere det voksende globale bjerg af elektronisk affald.

Syv år gamle Fairphone 2 opgraderes med Android 10 – sætter ny rekordAgnes Crepet, Head of Software Longevity & IT hos Fairphone kommenterer, “Vi er stolte af at tilbyde Android 10 til vores Fairphone 2-brugere, hvilket overgår vores mål om at yde fem års support til vores enheder. Vi vil gerne opfordre vores brugere til at “beholde deres telefoner længere og ved at levere softwareopdateringer kan de netop det. Vi vil gerne vise industrien, at det er muligt at gøre tingene mere bæredygtige, især når det kommer til software.”

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>