Det passende værktøj til forskningsbrug
Hjem SIKKERHED Det passende kvalitetsværktøj til forskningsbrug

Det passende kvalitetsværktøj til forskningsbrug

Af Redaktionen

Den rigtige teknologi til enhver prototype: Udstyr af høj kvalitet og optimal sikkerhed til krævende opgaver inden for forskning og udvikling

  • Sådan opnår du en mere fleksibel arbejdsgang: Kompakte loddestationer, der giver dig større frihed ved din arbejdsplads

  • Arbejde med større præcision: Kvalitetsværktøj til bygning af prototyper
  • Sikkerhed på arbejdet: Fra den komplette beskyttelsesbrille til beskyttelseshandsker

Et pålideligt udstyr sikrer vejen til målet, uanset om det handler om industri, handel eller udvikling. Conrad har derfor taget et nærmere kig på kravene hos de forskellige erhvervskunder og tilbyder nu det rigtige værktøj til specifikke behov – med et sortiment, der er lige så bredt, som det er omfattende. Inden for forskning og udvikling er der fokus på at overvinde forhindringer for at skabe noget nyt.

“I forhold til konstruktionen af prototyper har ingeniører og medarbejdere i forskningsafdelingen blandt andet brug for et fleksibelt loddeudstyr og præcisionsværktøjer til elektroniske komponenter,” udtaler Michael Schlagenhaufer, der er Senior Director Product & Supply Strategy hos Conrad Electronic.

Det passende værktøj til forskningsbrug

Fokus på behovene: Conrad Sourcing Platform tilbyder en bred vifte af værktøjer til de specifikke krav inden for forskning og udvikling.

Men sikkerhedsaspektet bør heller ikke negligeres. Det ønskede udstyr er tilgængeligt på Conrad Sourcing Platform. I øjeblikket er der mere end 750.000 produkttilbud på platformen, der dækker de daglige tekniske driftsbehov. Og hvis du vil shoppe endnu mere digitalt: Conrad gør indkøbet endnu nemmere, hurtigere og mere omfattende via passende e-indkøbsløsninger til virksomheder i alle størrelser.

Fleksibelt og præcist: Lodning med kvalitetsværktøj

Mere frihed i prototypeudviklingen? De kompakte enheder fra Weller WT Line gør det muligt. Det gælder f.eks. sættet med den digitale loddestation WT 1012, en 90W stærk 1-kanals forsyningsenhed med loddekolber samt en 2-i-1-sikkerhedsbakke. Det helt særlige ved WT Line: Alle lodde- og rework-produkter er ideelt afstemt med hinanden og åbner dermed op for mere plads på værktøjs-/arbejdsbordet – herunder drejelige sikkerhedshylder, der kan forbindes med hinanden, eller stabelbare forsyningsenheder.

Der findes også passive loddekolber, hybrid- eller mikroloddekolber, som er bagudkompatible med mere end 1.000 spids- eller mikroloddekolber. Identificering af værktøjskombinationer. Derudover tilbyder Weller Erem ligeledes holdbare præcisionsværktøjer såsom side- og spidsskærere, tænger, pincetter samt specialværktøjer til en lang række industrisektorer.

Forskning og udvikling uden risiko: Beskyttelse er afgørende

Og det gør sig gældende, uanset om man er nybegynder inden for udvikling eller erfaren ingeniør: En pålidelig beskyttelse fra top til tå er altafgørende for et professionelt arbejde. Med de mange produkter fra topmærker har Conrad Sourcing Platform det udstyr, som du har behov for, så du kan udføre dit arbejde på sikker vis: De ergonomisk formede 3M beskyttelsesbriller med en klar acetat-linse beskytter f.eks. selv under vanskeligt arbejde mod gasser, fint støv og UV.

De justerbare led og det brede og pandebånd, der kan tilpasses individuelt, giver brillen en god komfort. Ved hjælp af de åndbare uvex phynomic foam montagehandsker opnår man en fantastisk berørings- og fingerspidsfornemmelse ved arbejde, der kræver præcision: Den fugtafvisende aqua-polymer-skumbelægning gør den særligt fleksibel og imponerer også med sit meget gode greb på både tørre og let fugtige områder.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>