SALTO lancerer nøglekort til hotelgæster i papir, bambus og træ
Hjem NYHEDER SALTO Systems lancerer nøglekort til hotelgæster i papir, bambus og træ

SALTO Systems lancerer nøglekort til hotelgæster i papir, bambus og træ

Af Redaktionen

SALTO Systems lancerer den seneste tilføjelse til sortimentet af adgangsmedier: Nøglekort til hotelgæster i papir, bambus og træ.

SALTO lancerer nøglekort til hotelgæster i papir, bambus og træ

SALTO gæstekort i papir, bambus og træ

“SALTO er dybt engageret i arbejdet med bæredygtighed og miljø.

Vi arbejder allerede med flere forskellige bæredygtige initiativer for at bruge flere vedvarende ressourcer og mindre papir, plastik og fossile brændstoffer inden for vores organisation,” siger Aznar Sethna, SALTO Systems Chief Sales and Marketing Officer. “Alt fra en digital brugeroplevelse til brug af bæredygtige nøglekort i papir og træ er blevet prioriteret gennem SALTOs portefølje.”

De nye nøglekort i papir til hotelgæster er fremstillet af træfibre og er lette i vægt. Nøglekort af træ har vist sig at være lige så holdbare som traditionelle gæstenøglekort af plastik, men i modsætning til plastik er træ en bæredygtig og biologisk nedbrydelig ressource. Foruden at være en grøn løsning vil nøglekort af træ og papir også imponere dine hotelgæster med deres bæredygtige og æstetiske appel.

SALTOs nye nøglekort er lavet i samme tykkelse og ser ud og føles som de eksisterende nøglekort i plastik, og så er de lavet i FSC-certificeret papir og træ, for at opnå den mest bæredygtige løsning.

  • Ingen plastik: Nøglekortene er udelukkende fremstillet af enten FSC-certificeret papir eller træ.
  • Biologisk nedbrydeligt materiale: Kvaliteten, størrelsen og holdbarheden svarer til traditionelle gæstenøglekort i plastik.
  • Dimensioner: Størrelse: 85.5mm*54mm, Tykkelse: 0.76mm-0.85mm.
  • Fuldt kompatible: Nøglekortene i træ er holdbare, genanvendelige og brugervenlige. SALTO gæstenøglekort har en indbygget NXP MIFARE Ultralight® C RFID chip, der er fuldt kompatibel med SALTOs låse.
  • Kan tilpasses i design: Nøglekortene i træ fås i tre forskellige materialer – bambus, kirsebær og sort valnød. Nøglekortene i papir kan designes med dit logo (dog kun ved ordrer på en minimumsmængde).

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>