Træk frisk luft ind og udgifterne ned
Hjem ENERGI Træk frisk luft ind og udgifterne ned

Træk frisk luft ind og udgifterne ned

Af Redaktionen

God ventilation starter med ventilationsprodukter i god kvalitet.

Det giver måske sig selv.

Men dit ventilationssystem vil aldrig kunne udnytte hver eneste watt maksimalt, medmindre komponenterne er tilsluttet et behovsstyret ventilationssystem. Når du justerer kontinuerligt, så indeklimaet til enhver tid matcher den måde, rummene bruges på, vil du straks bemærke to ting: Folk får det bedre, og du sætter en stopper for enorme mængder uudnyttet energi.

Behovsstyret ventilation i alle rum er det solide fundament – udvid dertil med Pascal System Management, så får du fuld kontrol over dit indeklima. Det er tid til at gøre det hele meget nemmere. Det er tid til Pascal System Management.

Gå efter effektive produkter – det er altid første skridt
Lindab er markedsførende inden for både luft- og vandventilation, så uanset hvad du har brug for, så har Lindab det.

Med de avancerede ventilationskomponenter, de rette sensorer og den rette opsætning tilsluttet på rumniveau har du alt, hvad du skal bruge til at sikre et optimalt indeklima – til alle behov, i alle rum, til enhver tid.

Træk frisk luft ind og udgifterne nedHer er fordelene:

  • Forprogrammeret rumregulator
  • Reguler temperatur, PIR for tilstedeværelse, CO2, luftfugtighed
  • Nøjagtig regulering af luftstrømmen
  • Mulighed for regulering af både ventilation, køling, opvarmning og belysnin

Regula Master er hjernen
Regula Master er en avanceret og meget intelligent system-controller – en hjerne, der holder styr på og styrer alt i dit indeklimasystem. Når Regula Master er tilsluttet dit DCV-system, og du har fuldt overblik i Pascal Operate, så har du det optimale ventilationsstyringssystem, der holder styr på alle rum i din bygning.

Ud over at være forprogrammeret med ekspertviden om indeklima får du:

  • Ventilatoroptimering med op til 50% lavere energiforbrug
  • Driftskontrol med stabilitet og overvågning
  • Styring af udsugningssbalancen til perfekt balance

Store energibesparelser

Med Pascal System Management behovsstyret ventilation opnår du store besparelser, få fx op til 80% energibesparelse sammenlignet med konstant luftmængde og op til 50% energibesparelse sammenlignet med konstant trykregulering.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>