TCL lancerer nu robotstøvsuger Sweeva på det nordiske marked
Hjem NYE PRODUKTER TCL lancerer nu robotstøvsuger Sweeva på det nordiske marked

TCL lancerer nu robotstøvsuger Sweeva på det nordiske marked

Af Redaktionen

TCL Electronics præsenterede i efteråret 2021 sine nye produkter til smarthjemmet, bland andet den prisvindende robotstøvsuger Sweeva.

Det er nu tid til lanceringen af modellerne Sweeva 6000 og Sweeva 6500 på det nordiske marked for en sjovere og smartere hverdagsrengøring.

TCL Electronics, der i øjeblikket er verdens hurtigst voksende tv-mærke og en af verdens største virksomheder inden for forbrugerelektronik, introducerer nu de nyeste modeller af sin serie af robot støvsugere Sweeva til sine nordiske forbrugere. Modellerne Sweeva 6500 og 6000 fås hos udvalgte forhandlere til en vejledende cirkapris fra 3.490 DKK.

Hold op med at gøre rent – start Sweeva!
Med løftet “Smart rengøring, simpelt liv” kan robotstøvsugeren Sweeva nemt gøre hjemmet rent. Den rengør ikke kun snavs og støv, men beskytter også mod allergener, bakterier og skimmelsvamp med sit smarte HEPA-filter og indbyggede UV-C lys. Og alt dette, mens brugeren får tid til at lave sjovere ting end at gøre rent.

Robotstøvsugerne Sweeva 6500 og 6000 er udstyret med det nyeste LDS-system med lasernavigation, som giver en præcis kortlægning for at vide, hvilke overflader den har renset, og hvilke overflader der er tilbage. Begge modeller har 2.700 Pascal ultrastærk sugekraft og fire forskellige rengøringstilstande. Ved hjælp af et indbygget UV-C lys kan robotstøvsugerne også udføre sterilisering af gulvet, som beskytter mod allergener fra blandt andet kæledyr, bakterier og skimmelsvamp. Støvbeholderne er desuden udstyret med et vaskbart HEPA-filter for at undgå kontamination. Et batteri af god størrelse giver en lang levetid på 180 minutter, hvilket gør det muligt at rengøre alle typer boliger på op til 250 kvadratmeter.

Sweeva 6500 er desuden udstyret med en smidig selvtømmefunktion, som betyder, at den går til ladestationen og tømmer sin beholder for opsamlet støv og snavs automatisk efter hver rengøring. Ladestationen rummer fire liter, sammenlignet med støvbeholderen på robotstøvsugeren som rummer 500 ml, hvilket betyder, at brugeren ikke skal tømme støvbeholderen så ofte.

Rengør når du ikke er hjemme
Sweeva-serien er en teknologi, der er fuldt ud integreret med TCLs innovative økosystem og kan styres af TCL Home App, Amazon Alexa og Google Assistant. Ved hjælp af TCL Home-appen kan brugere også oprette et brugerdefineret kort over deres hjem og nemt konfigurere en unik rengøringsplan.

TCL lancerer nu robotstøvsuger Sweeva på det nordiske markedTCL Home-appen er et platformsuafhængigt “smart home”-system til at forbinde al forbrugerelektronik, for at gøre forbrugernes hverdag mere effektiv og mere intelligent. TCLs ambition er at tilbyde smart home-produkter i flere kategorier, for at hjælpe forbrugerne med at opnå et ideelt hjemmemiljø inden for et integreret, fuldt forbundet økosystem.

Specifikationer kort Sweeva 6000 & 6500:

  • Intelligent lasernavigation til kortlægning i realtid (LDS)
  • TCL Home App giver brugerdefinerede og smarte indstillinger med for eksempel »no go«-zoner
  • 2700 PA maksimal sugekraft
  • UV-C sterilisation til beskyttelse mod allergener og bakterier
  • Selvopladning og automatisk genoptagelse af rengøringsrute
  • Virker med TCL Home App, Amazon Alexa og Google Assistant
  • 5000 mAh batteri giver op til 180 minutters levetid, hvilket dækker et areal på op til 250 kvm
  • Klarer 20 mm dørtærskler
  • Sweeva 6500 er udstyret med en selvtømmende funktion med en 4 liters støvbeholder

Tilgængelighed og forhandlere
TLC Sweeva 6000 og TLC Sweeva 6500 kommer i butikkerne via udvalgte forhandlere fra og med februar til en anbefalet pris på hhv. 3.490 DKK og 4.490 DKK.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>