Schneider Electric integrerer Wiser-sortiment i Homey-appen
Hjem SCHNEIDER ELECTRIC Schneider Electric integrerer Wiser-sortiment i Homey-appen

Schneider Electric integrerer Wiser-sortiment i Homey-appen

Af Redaktionen

Den officielle Homey-platform udvides nu med en række populære produkter fra Schneider Electrics smart home-serie Wiser.

Dermed bliver det endnu nemmere for brugerne at skabe et smart og energioptimeret hjem tilpasset deres behov – og samtidig bakke op om den grønne omstilling.

 Smart home-produkter vinder i højere og højere grad indpas i danskernes hjem, hvor de forenkler hverdagen og genererer besparelser på elregningen – til gavn for både privatøkonomien og klimaet.

Schneider Electric integrerer Wiser-sortiment i Homey-appenNu lancerer energioptimeringsspecialisten Schneider Electric en ny app til Homey-platformen, der gør det endnu lettere at fremme energibesparelser og højne komfort og tryghed i private hjem. Appen gør det nemlig muligt at kombinere Schneider Electrics egen smart home-serie Wiser med smart home-produkter fra andre producenter og samle det hele i ét interface via platformen Homey, der allerede er integreret med flere end 1000 globale brands og understøtter 50.000 smart home-enheder.

Det betyder, at smart home-entusiaster nu tilbydes langt flere valgmuligheder og i højere grad kan kombinere deres Wiser-produkter, der er førende inden for blandt andet lys- og energistyring, med smart-enheder fra andre brands som fx Philips Hue og Sonos.

”Vi arbejder hele tiden henimod mere åbenhed i vores produkter, så vores brugere lettere kan skræddersy deres smarte hjem og kombinere produkter på tværs af producenter. På den måde håber vi, at vi kan være med til at nudge danskerne til at bidrage til en mere energieffektiv fremtid,” siger Martin Hannibal, produktchef for Wiser hos Schneider Electric.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>