Har du styr på din lei-kode?

Hvis du har en virksomhed, så er et LEI-nummer lovpligtning for de allerfleste, som gerne vil handle med værdipapirer. Få dit LEI-nummer hos leiservice.dk.

Har du styr på din lei-kode?LEI står for Legal Entity Identifier, som svarer til det, vi herhjemme kalder et CVR-nummer. Det er altså den internationale udgave, som de fleste virksomheder, der vil handle med værdipapirer, skal have, da det er lovpligtigt. En LEI kode er en 20-cifret kode, som alle firmaer, fonde og foreninger, som ønsker at købe eller sælge værdipapirer, skal have for at overholde gældende EU-direktiver. Du kan ikke få lov at handle uden en LEI-kode. Enkeltmandsvirksomheder er dog ikke underlagt kravet.

Du kan nemt og hurtigt bestille et LEI-nummer hos leiservice.dk. Her får du et helt år for blot 349 kr.

LEI-nummeret bruges til at identificere forskellige aktører i transaktioner på en global skala. LEI nummeret koster penge at oprette og skal fornys hvert år, men der er mange fordele ved det. Blandt andet hjælper det med at forebygge økonomisk kriminalitet, da alle enheder globalt set kan identificeres.

Der er også flere fordele ved at vælge lige netop leiservice.dk, når du skal bestille dit LEI-nummer. For det første er det en dansk virksomhed, hvilket er din sikkerhed for en tryg aftale.Derudover sørger de for hurtig, nem og sikker LEI-oprettelse og pr. oktober 2020 er det stadig Danmarks billigste LEI-oprettelse. De sørger for, at fornyelsen af nummeret sker automatisk, og CVR-ændringerne også opdateres automatisk. Derudover svarer de altid på henvendelser inden for maksimalt 12 timer.