Trend Micro giver sine kanalpartnere bedre adgang til AI
Hjem NYHEDER Trend Micro giver sine kanalpartnere bedre adgang til AI

Trend Micro giver sine kanalpartnere bedre adgang til AI

Af Redaktionen

Trend Micro vil give sine kanalpartnere langt bedre muligheder inden for managed services og AI.

Det sker med lanceringen af et nyt partnerprogram.

“Programmet giver vores danske partnere bedre muligheder for at skabe vækst og samtidig levere endnu mere værdi til kunderne,” siger Christian K. Beck, adm. direktør for Trend Micro i Danmark.

Trend Micros nye partnerprogram er bygget op omkring platformen Trend Vision One og skal gøre det nemmere for Trend Micros kanalpartnere at levere service og risikovurderinger til både enterprise og SMB.

Danske virksomheder står over for en stigende risiko, fordi de cyberkriminelle får stadig større økonomiske udbytter ud af deres kriminelle aktiviteter. Slutkunderne efterspørger derfor i stadig højere grad cybersikkerhed.

For at hjælpe sine partnere med at imødekomme den stigende efterspørgsel forbedrer Trend Micro nu partnernes muligheder for at bl.a. at tilbyde slutkunderne bedre risikovurderinger.

Trend Micro giver sine kanalpartnere bedre adgang til AI

Christian K. Beck

AI (kunstig intelligens) gør partnernes analytikere bedre i stand til at forstå fremtidige trusler og giver dermed partnerne bedre muligheder for at levere mere værdi til slutkunderne.

“De hybride it-miljøer bliver stadig mere komplekse, og managed security-service vil derfor blive en kraftig vækstmotor for it-kanalen. Samtidig bevæger kanaler sig mere over mod cloud, services, markedspladser, incidenthåndtering og konsulentydelser. Det er derfor godt at se, at Trend Micro giver partnerne muligheder for at levere bedre managed services, bl.a. ved at benytte AI,”

siger Jay McBain, der er Chief Analyst hos Canalys.

Trend Micros partnerprogram bygger på et fundament af 147.000 partnere, hvoraf flere end halvdelen har deltaget i en bredere uddannelsen inden for cybersikkerhed inden for det seneste år.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>