Polestar fortsætter den danske udvidelse med nyt Space i Nordsjælland
Hjem EFTER ARBEJDE Polestar fortsætter nu den danske udvidelse med nyt Space i Nordsjælland

Polestar fortsætter nu den danske udvidelse med nyt Space i Nordsjælland

Af Redaktionen

Polestar åbner op for nyt Space i Nærum.

Ny milepæl opnået – mere end 2000 Polestar 2-biler på de danske veje.

  • Polestar 2 BST edition 270 bliver udstillet i Polestar Nærum i hele december

Polestar (Nasdaq: PSNY) har fart på over hele landet, og særligt i Nordsjælland har danskerne taget godt imod det svenske performance-elbilmærke. For at imødekomme den store efterspørgsel åbnede Polestar et nyt Space i Nærum torsdag den 1. december, hvor den eksklusive performance-bil Polestar 2 BST edition 270. helt unikt vil kunne opleves i hele December.

Polestar fejrer samtidig en imponerende milepæl med hele 2.000 udleverede Polestar 2-biler i Danmark, når bil nr. 2.000 bliver udleveret i forbindelse med åbningen af det nye Space.

“Det er helt fantastisk, at vi allerede har nået vores milepæl om 2.000 Polestar 2-biler i Danmark efter kun halvandet år i markedet. Jeg er enormt stolt over den positive udvikling, og at vi i dag kan indvie et så flot og opsigtsvækkende Space her i Nærum,“ siger Henrik Bang, administrerende direktør for Polestar i Danmark, og fortsætter:

Det nye Polestar Space i Nærum fungerer, ligesom de øvrige lokationer, som et fysisk showroom til Polestars digital-first forretningsmodel, hvor kunder kan udforske, konfigurere og bestille deres biler online. Fælles for alle Polestar Spaces er, at de er indrettet efter et minimalistisk designkoncept med interaktive detaljer og inspireret af oplevelsen på et kunstmuseum.

Polestar fortsætter den danske udvidelse med nyt Space i NordsjællandDer er efterspørgsel efter elbiler i hele Danmark, men især i Nordsjælland flokkes bilister og pendlere om de rene elbiler. Her har bl.a. Rudersdal Kommune og Gentofte Kommune, ifølge De Danske Bilimportører, de senere år toppet listen over kommuner med flest privatejede elbiler.

Derfor vækker åbningen af det ny Space i Nærum også stor begejstring hos Polestars samarbejdspartner Autohuset Vestergaard:

“De senere år har vi oplevet en støt stigende efterspørgsel efter elbiler fra borgerne i hele Nordsjælland, der lægger vejen forbi for at undersøge udvalget. Derfor er vi stolte over vores samarbejde med Polestar, og jeg glæder mig til at udbrede kendskabet yderligere til Polestars biler og teknologi,” siger Thomas Dyrekær, der er filialchef hos Autohuset Vestergaard.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>