Veeam lancerer nyt kompetenceprogram for forhandlere og partnere
Hjem TEKNIK Veeam lancerer nyt kompetenceprogram for forhandlere og partnere

Veeam lancerer nyt kompetenceprogram for forhandlere og partnere

Af Redaktionen

I usikre tider gør partnerprogrammer en forskel

Robin Ody, senioranalytiker hos analysefirmaet Canalys, siger:

“85 % af alle kanalpartnere mener, at programmer for partnere spiller en vigtig rolle i deres forhold til en leverandør. Men programmerne er under pres for at finde nye måder at anerkende partnernes værdi.

Hybride partnermodeller og væksten i managed services betyder, at co-selling, enkelhed i forretningsmodellerne og teknisk support er vigtigere end nogensinde, når det kommer til effekten af partnerprogrammer.

Leverandørerne er udfordret på at erkende bredden af partnerlandskabet, samtidig med at de skal belønne partnere på tværs af forskellige modeller, hvor partnerne engagerer sig i teknologien på forskellige niveauer.

I en tid med økonomisk usikkerhed vil et godt partnerprogram med fokus på samarbejde gøre en stor forskel for leverandører.”

Uddannelse giver differentiering

Veeam lancerer nyt kompetenceprogram for forhandlere og partnereDet nye program tilbyder dedikeret ekspertise og ressourcer til at støtte kunder og andre partnere, som bruger den nye Veeam Data Platform.

Deltagere på programmet vil kunne markedsføre sig med, at de er uddannet både i teknisk og markedsmæssig viden om Veeam’s løsninger, og det kan hjælpe dem med at differentiere sig i markedet.

Virksomheden skal køre

“Business continuity” er et nøgleord i moderne databeskyttelse, og det kræver en skræddersyet tilgang for at skabe effektiv sikkerhed på tværs af forskellige systemer i forhold til de risici, som cybertrusler udgør.

Veeam’s undersøgelse, Data Protection Trends Report 2023, som blev publiceret i januar i år, viser, at 55 % af globale organisationer arbejder på at forbedre pålideligheden og succesraten for sikkerhedskopier for at opfylde deres interne mål for Revovery Point (RPO), tid til gendannelse (RTO) og service level agreements (SLA).

Internt mangler virksomhederne typisk de nødvendige kompetencer og ressourcer til at optimere deres eksisterende it-strategi. Et økosystem af certificerede partnere udfylder dette hul, og Veeam’s Competency Program skaber forbindelse mellem de rette kompetencer og de konkrete krav fra både kunder og andre partnere.

450.000 kunder

Veeam har over 450.000 kunder og mere end 35.000 partnere globalt.

Larissa Crandall, Vice President for Global Channel and Alliances hos Veeam, siger: 

“Vores succes bygger på et tæt samarbejde med vores partnere, så vores kunder får den bedste databeskyttelse og mulighed for gendannelse.

Vi er de mest innovative i markedet og når vi kombinerer det med vores partneres ekspertise, kan vi tilbyde kunderne en perfekt afstemt løsning til deres behov.

Da Veeam er 100 % kanaldrevet er vi dybt engageret i at sikre, at vores partnere har adgang til den nyeste viden og uddannelse, så de kan skabe topløsninger til kunderne.

Derfor er vores forbedrede partnerprogram designet sammen med partnere, for at sikre at de kan udnytte det totale potentiale i markedet.”

Victor Dohlmann, nordisk salgsdirektør i Veeam, siger:

“Cyberangreb er en væsentlig årsag til IT-nedbrud, og ransomware-angreb er vokset, så 87 % af nordiske organisationer har fortalt Veeam, at de oplevede et angreb i 2022. Derfor planlægger virksomheder i Norden at øge investeringen i databeskyttelse med næsten 7 % i gennemsnit.”

Derfor støtter vi vores kunder med at udvikle mere robuste og sikre virksomheder via vores partnernetværk, og partnere udgør en af vores primære indsatser.

Innovation er en kerneværdi for Veeam, så vi lytter altid til vores partnere og stræber efter at imødekomme behovene hos vores fælles kunder. Det nye program giver partnere større anerkendelse for deres kompetencer, samtidig med at det åbner for nye ekspertiseområder og dermed nye markeder. Disse nye kompetencer er centrale for at partnerne får den ekspertise, de ressourcer og færdigheder, der er nødvendige for at tilbyde optimal support til Veeams kunder, og det vil også hjælpe partnerne med at vokse deres forretning.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>