Behøver jeg virkelig en luftrenser?
Hjem NYE PRODUKTER Behøver jeg nu virkelig en luftrenser?

Behøver jeg nu virkelig en luftrenser?

Af Redaktionen

Leitz TruSens luftrenser er et nyt trendy produkt på markedet, som hurtigt er blevet populært.

Et produkt, der hjælper os med at skabe velvære i vores hjem ved at gøre indeluften renere og dermed skabe bedre betingelser for vores sundhed.

Men hvis vi har et godt ventilationssystem, måske gennem en varmepumpe, skal vi så have en luftrenser?

Det er fantastisk at have en varmepumpe som varmekilde i huset. Måske har den også et ventilationssystem, der får dig til at tro, du har ren luft indendørs?

– Men faktum er, at det er luft, der tages ind udefra, og selvom det er filtreret, forhindrer det ikke partikler fra ting som madlavning (mad), kæledyr (skæl), blomster (pollen) og andre ting, der er flyder rundt inde og skaber problemer. På samme måde kan dufte fra madlavning og maling ikke fjernes med et ventilationssystem fra en varmepumpe, fordi de er inde og ikke udenfor, siger Marc Brion, kategorichef hos ACCO Brands Europe.

Selv åbning af et vindue, dør eller ventiler omgår filtersystemerne på ventilationssystemerne. En Leitz TruSens luftrenser opfanger op til 99 % af de partikler, der findes i vores hjem, og skaber dermed en bedre indeluft.

To af Leitz TruSens modellerne kommer også med en SensorPod, der placeres på den anden side af rummet fra luftrenseren. Den sender signaler til luftrenseren, som aflæser luftens kvalitet, og luftrenseren justerer derefter hastigheden. Ren luft sendes ud i to forskellige strømme fra Leitz TruSens. Takket være dette unikke system skabes der ingen døde zoner, men hele rummet får en renere luft.

Behøver jeg virkelig en luftrenser?Hvis du ønsker at opnå en bedre kvalitet af indendørsluften i dit hjem, er Leitz TruSens helt sikkert noget for dig. TruSens luftrensere fås i tre modeller, og det er størrelsen på dit rum, der afgør, hvilken model der er bedst for dig. Der er også tre forskellige specialfiltre til allergi, kæledyr og dufte.

Leitz TruSens (Z2000 og Z3000) er testet og kvalitetscertificeret af ECARF (European Center for Allergy Research Foundation), som kun certificerer produkter, der opfylder deres allergi retningslinjer og kriterier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>