Vinterferie? Se hvad H.C. Ørsted Gymnasiet kan tilbyde dig
Hjem NYHEDER Vinterferie? Se hvad H.C. Ørsted Gymnasiet kan tilbyde dig

Vinterferie? Se hvad H.C. Ørsted Gymnasiet kan tilbyde dig

Af Redaktionen

Den falder lige om lidt, ansøgningsfristen. Tiden op til studievalg den 1. marts 2024 er garant for en hel masse tanker og overvejelser – for og imod – før der skal prioriteres uddannelse, og ansøgningen skal sendes afsted.

Vinterferien er en gylden mulighed for potentielle ansøgere og deres forældre til at dykke ned i, hvad en HTX-uddannelse kan tilbyde.

På TEC tilbyder vi HTX-uddannelsen på H.C. Ørsted Gymnasiet, som har tre afdelinger i henholdsvis Ballerup, Lyngby og på Frederiksberg.

Kig med her og se, hvad vores tre forskellige afdelinger kan tilbyde:

Vi har skabt tre inspirerende film, så du kan få et indblik i, hvordan det er at være elev på H.C. Ørsted Gymnasiet. Her sætter de studerende ord på, hvorfor de har valgt en HTX på netop HCØ – fortalt gennem den unikke kombination af høj faglighed, kreativitet og teamwork, der kendetegner vores uddannelser.

  • H.C. Ørsted Gymnasiet Ballerup – TEC
  • HCØ i Lyngby – TEC
  • HCØ Frederiksberg – TEC

HTX baner vej for uanede muligheder for videregående uddannelser
Uanset om du drømmer om en fremtid inden for bioteknologi, it, ingeniørarbejde eller et helt fjerde felt, kan en HTX-uddannelse klæde dig rigtig godt på til en videregående uddannelse.

Vinterferie? Se hvad H.C. Ørsted Gymnasiet kan tilbyde digMed en HTX-studentereksamen åbnes døren til en verden af uanede muligheder, og de studerende får en stærk faglig, anvendelsesorienteret uddannelse med sig og et unikt socialt fællesskab, der bunder i passionen for STEM-fagene. Den faglige og sociale ballast er eftertragtet på de videregående uddannelser, fordi de studerende opøver en solid teoretisk og praktisk tilgang, som kan oversættes til både andre uddannelser og job.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>