Zoom fremtidssikrer den offentlige svenske digitalisering
Hjem NYHEDER Zoom fremtidssikrer den offentlige svenske digitalisering

Zoom fremtidssikrer den offentlige svenske digitalisering

Af Redaktionen

Zooms skræddersyede platformsløsning, Zoom X, skal fremover fungere som samarbejdssystem i den svenske offentlige sektor i Stockholm Stad.

Zoom X bliver derfor en vigtig brik i Stockholm Stads digitaliseringsudvikling, hvor den nye samarbejdsløsning skal opfylde byens krav om sikkerhed og privatliv.

Den hastigt voksende Zoom-platform skal fremover være en hjørnesten i den svenske offentlige sektors digitalisering, efter at Stockholms Stad har valgt Zoom X som skræddersyet samarbejdsløsning. Zoom X, der er drevet af Deutsche Telekom, kombinerer den intuitive kommunikationsoplevelse med sikker lokal infrastruktur og høj datasikkerhed.

Zoom fremtidssikrer den offentlige svenske digitalisering“Zooms kommunikationsløsning Zoom X er utrolig anvendelig i stærkt regulerede miljøer såsom den svenske offentlige sektor, der skal leve op til høje sikkerhedskrav. Vores samarbejde med Stockholm Stad og Visualized AB, der er Zooms største systemintegrationspartner i Norden, er et godt eksempel på, hvordan Zoom som platform både kan opfylde vores partnere og kunders behov,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Stockholms Stad kan med Zooms samarbejdsløsning forbedre arbejdsmiljøet i den offentlige sektor, hvor Zoom X vil bidrage med at reducere pendlertiden og lette hverdagen for brugerne gennem automatiserede løsninger. Zooms kommunikationsplatform tilbyder oversættelse, transkribering og sprogfortolkning under et videomøde, hvilket kan være en hjælp for hørehæmmede og folk med talehandicap. Zoom og Visualized AB har i samarbejde med Stockholm Stad fundet en skræddersyet løsning, der er anbefalet af European Data Protection Supervisor (EDPS), for at opfylde byens høje krav om sikkerhed og privatliv.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>