Visma indgår aftale om køb af Likvidos softwareforretning
Hjem NYE PRODUKTERCOMPUTERE Visma indgår en aftale om køb af Likvidos softwareforretning

Visma indgår en aftale om køb af Likvidos softwareforretning

Af Redaktionen

Visma har indgået en aftale om at købe softwareforretningen af danske Likvido efter virksomhedens rekonstruktion.

Hermed styrker Visma sin position inden for software, der automatiserer virksomheders regnskabsprocesser.

Vismas danske kunder kan fremover se frem til at få optimeret deres arbejdsflow i forbindelse med fakturering i deres regnskabsprogram. Det sker, efter at Visma har indgået en aftale om at købe Likvidos softwareforretning, der består af en innovativ platform til automatisk rykkerforløb og inkassoproces.

“Likvido har først og fremmest bygget en innovativ softwareløsning til virksomheders fakturaudsendelse samt rykker- og inkassoproces, der vil lette mange kunders arbejdsgange. Vi tror på, at vi i fællesskab med teamet i Likvido kan optimere og fokusere deres løsning til gavn for de danske SMV’er,” siger Lars Engbork, adm. direktør i Visma e-conomic, og forklarer, hvorfor Visma kun har indgået en aftale om softwaredelen af Likvido:

Visma indgår aftale om køb af Likvidos softwareforretning“Visma er et rent softwarehus, og det skal vi blive ved med at være. Derfor var det kun Likvidos softwareforretning, der var og er relevant for os, og som kan komplementere vores i forvejen stærke portefølje af kerneprodukter indenfor regnskabs- og bogholderi-software.”

En del af en stor organisation

Likvido vil fortsat operere som selvstændigt softwareselskab under samme navn.

Selskabets stifter Maximillian Frimmer ser frem til at blive en del af en stor organisation som Visma.

“Det kommer til at skabe plads og rum til, at vi kan fokusere al vores tid på at skabe den bedste softwareløsning for vores kunder, og i samarbejde med Visma kan vi helt sikkert gøre vores løsning endnu bedre og skarpere,” siger Maximilian Frimmer.

Aftalen mellem Visma og Likvido om købet af Likvidos softwareforretning bliver realiseret, når rekonstruktionen af Likvido er endelig på plads.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>