HP lyfter fram framsteg inom 3D-utskrift av polymerer och metaller på Formnext 2023
Hjem Nye ProdukterComputere HP lyfter fram framsteg inom 3D-utskrift av polymerer och metaller på Formnext 2023

HP lyfter fram framsteg inom 3D-utskrift av polymerer och metaller på Formnext 2023

Af Redaktionen

Samarbejde med BMW, Decathlon og andre fremskynder vedtagelsen og omfanget af mere bæredygtig produktion.

Nyheder Højdepunkter

 • HP fremskynder indførelsen og skaleringen af 3D-udskrivning og mere bæredygtig produktion for partnere og kunder.
 • Brancheledere, herunder BMW og Decathlon ved hjælp af HP-materialer og -løsninger til at fremme bæredygtighedsmål.
 • HP introducerer nye polymerløsninger, udvidet automatisering og softwarefunktioner.
 • HP Metal Jet fortsætter med ny partner Indo-MIM og nye materialer.

I dag på Formnext, verdens førende additive manufacturing event, viste HP Inc. sit stærke engagement i bæredygtig produktion, herunder nye innovationer, materialer, værktøjer og udvidede softwarefunktioner for at fremskynde rejsen fra adoption til skala for polymerer og metaller 3D-print. HP fremhæver også sit brancheførende arbejde med partnere og kunder, herunder BMW, Decathlon, INDO-MIM og andre.

“HP skubber grænserne for 3D-udskrivning med ny innovation, udvidede muligheder og en ubarmhjertig indsats for at hjælpe vores partnere og kunder med at udvikle og udvide mulighederne for mere bæredygtig produktion,” udtalte Savi Baveja, President of Personalization &; 3D Printing og Chief Incubation Officer, HP Inc. “Vi er stolte af at give industrier mulighed for at skabe en grønnere,  mere agil fremtid. Vores engagement i bæredygtighed er kernen i vores vision.”

Forpligtelse til bæredygtig produktion

HP’s forpligtelse til at muliggøre bæredygtighed inden for sin 3D-printforretning understreges af en tilgang med tre søjler, der vises på Formnext i år: reduktion af kulstoffodaftryk, muliggørelse af cirkularitet og deling af viden for mere effektive resultater.

HP lyfter fram framsteg inom 3D-utskrift av polymerer och metaller på Formnext 2023“Vi har tre kernefokusområder på tværs af HP’s 3D-printløsninger, -funktioner og -materialer, der kan hjælpe med at fremme en mere bæredygtig produktion,” sagde François Minec, Global Head of 3D Polymers, HP Inc. “Fra materialer med høj genanvendelighed til at hjælpe brands med at reducere nettonul affald og minimere kulstoffodaftryk til at tilbyde tilbagetagningsprogrammer og nye værktøjer til beregning af kulstoffodaftryk ønsker vi at hjælpe vores kunder med at træffe valg, der hjælper vores planet og vores medarbejdere.”

Et bemærkelsesværdigt eksempel omfatter HP’s mangeårige samarbejde med mobilitetslederen BMW Group, da de søger at fremme bæredygtigt design, materialer, produktion og automatisering af applikationer ved hjælp af en række HP 3D-printløsninger. Jens Ertel, Head of Additive Manufacturing hos BMW Group, understregede den fælles vision: “Vi evaluerer alle dele af vores produktionsproces og forbedrer løbende vores drift for at minimere vores CO2-fodaftryk. HP prioriterer miljøansvar ved at tilbyde CO2-reducerede materialer uden ekstra omkostninger, hvilket gør det nemt at indføre.”

Indførelsen af HP Multi Jet Fusion-teknologi hos BMW Group har ført til hurtigere udvikling, kortere leveringstider og en fleksibel, omkostningseffektiv tilgang til produktion. For at hjælpe med at opfylde bæredygtighedsmål og samtidig reducere omkostningerne bruger BMW Group HP Jet Fusion 3D Automation Accessory. Løsningen er designet til at minimere tomgangstid, reducere lønomkostninger forbundet med additiv fremstilling og åbne nye muligheder i serieproduktion. Ertel understregede: “Inden for vores arbejdsmodel giver HP’s automatiseringstilbehør os mulighed for at fordoble outputtet med den samme printer, hvilket er nyttigt i projekter med korte leveringstider. Med omkostningsbesparelser inden for 3D-print og nye business cases vil adoptionen accelerere, og efterspørgslen efter 3D-printede dele vil vokse.”

Andre HP-bæredygtighedshøjdepunkter omfatter:

 • HP samarbejder med materialepartnere om at udvikle mere bæredygtige materialer med høj genanvendelighed. Sammen med Arkema udvikler HP biobaserede materialer fremstillet af vedvarende ricinusolie og bruger biometan til yderligere at reducere kulstoffodaftrykket. Med Evonik fordobler HP bæredygtigheden ved at udvikle 3D High Reusability PA12. Fremstillet ved hjælp af vedvarende energi under produktionen kan materialet hjælpe med at reducere kulstofaftrykket af almindeligt anvendt PA12-materiale med 49% uden at ændre dets egenskaber[i].
 • HP-kunder som DECATHLON arbejder konstant på at identificere nye muligheder for at forbedre bæredygtighedspraksis, herunder aktiv deltagelse i Arkema Take Back-programmet. Julien Guillen, Head of Additive Manufacturing hos DECATHLON, udtalte: “Additiv fremstilling, især med Multi Jet Fusion-teknologi, forlænger livscyklussen for vores sportsprodukter, forbedrer deres holdbarhed og opgraderingsmuligheder og mindsker miljøpåvirkningen af vores fremstillingsprocesser.”
 • HP lancerer et banebrydende Carbon Footprint Calculator-værktøj, en innovativ software, der giver kunderne mulighed for at få en beregning af kulstofaftrykket for specifikke trykte dele. Dette værktøj giver industrier mulighed for at træffe informerede beslutninger vedrørende miljøpåvirkningen af deres additive fremstillingspraksis.

Nye innovationer og udvidede partnerskaber

HP fremviser også nye 3D-polymerløsninger, avancerede automatiseringsfunktioner, integrerede softwaremuligheder og 3D-metalmomentum, herunder:

 • Nye innovationer i HP’s omfattende portefølje af 3D-polymerer omfatter HP Jet Fusion 5600-serien og HP Jet Fusion 5000-løsningen. HP’s nye 5600-serie tilbyder større repeterbarhed, pålidelighed og tilpasning, hvilket er med til at reducere udviklings- og valideringsomkostningerne. Kunder, herunder Prototal og Protolabs, producerer allerede dele ved hjælp af den nye løsning. HP 5000-løsningen er designet til at sænke adgangsbarrieren for indførelse af Multi Jet Fusion-teknologi og imødekomme nye kunder, der ønsker at vurdere produktionsvolumen, samt R&U-organisationer og små industri- eller sundhedsvirksomheder, der i øjeblikket outsourcer produktionen af slutdele.
 • Nyt partnerskab med Materialise for at drive volumen 3D-udskrivning for at integrere HP’s Multi Jet Fusion- og Metal Jet-teknologi i Materialise CO-AM-softwareplatformen. Denne integration tilbyder optimeret 3D-printjobstyring, maskinovervågning i realtid og dataforberedelse, så producenter kan oprette arbejdsgange, der forbedrer sporbarhed, kvalitetskontrol og maskinudnyttelse.
 • Samarbejd med Autodesk om at samle Autodesk Fusion med HP Multi Jet Fusion- og Metal Jet-printere for at levere integrerede design- og produktionsløsninger.
 • Live demoer af HP’s automatisering proof-of-concept med Siemens er nu tilgængelige for virksomheder, der ønsker at strømline produktionen, øge effektiviteten og minimere nedetid. Demoer bookes i det Barcelona-baserede DFactory, som er et knudepunkt for HP’s samarbejde med partnere og kunder om forskning og udvikling, applikationsudvikling og brugsscenarier til produktion. Se video her.
 • HP fortsætter sit brancheførende momentum inden for 3D-metaller og annoncerer nye partnerskaber med INDO-MIM, Sandvik og Elnik og yderligere metalmaterialer med sin mangeårige partner GKN Additive.

HP på Formnext

Besøg  HP Booth D41, Hall 12.1 for at få mere at vide om HP’s nye løsninger, tjenester, software og materialer og se de nyeste produktionsprogrammer. HP vil også deltage i flere thought leadership-paneler ved arrangementet, herunder:

 • Materialise + HP Partnership Meet & Greet med Savi Baveja tirsdag den 7. november kl. 15:00 CET på Materialise Booth (hal 12.1 C139).
 • Siemens’ ‘Introduktion til AM I Navigator’-panelet med François Minec onsdag den 8. november kl. 16:00 CET på Tech Stage.
 • ‘Reinventing Metals Production’ med Tim Weber onsdag den 8. november kl. 15:15 CET på Tech Stage.
 • ‘Advancing Manufacturing for Production at Scale’ med Liz Stortstrom onsdag den 9. november kl. 11:15 CET på Tech Stage.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>