Sonos og EET etablerer nyt nordisk distributionssamarbejde
Hjem TELEKOMMUNIKATION Sonos og EET etablerer et nyt nordisk distributionssamarbejde

Sonos og EET etablerer et nyt nordisk distributionssamarbejde

Af Redaktionen

EET udvider porteføljen på det nordiske marked og tegner ny distributionsaftale med den verdenskendte audioproducent, Sonos

Sonos og EET har netop underskrevet en nordisk distributionsaftale, der trådte i kraft den 1. oktober.

Aftale omhandler distribution af Sonos’ produkter i B2B-kanalen, hvor EET især skal bidrage til at opbygge Sonos’ forhandlernetværk inden for installations-forretningen.

Sonos er bredt kendt blandt de private forbrugere, til hvem de i dag er verdens største leverandør af multi-room speakers.

EET har et stort dedikeret Pro-AV & Audio Team med mere end 20 sælgere på nordisk plan, som dagligt kommer til at drive Sonos forretningen, sammen med Sonos’ mange samarbejdspartnere.

”Sonos og EET kommer til at arbejde strategisk med udvalgte forhandlere under Sonos’ Partner Program, hvilket skal sikre et højt service- og kompetenceniveau gennem hele kanalen. Vores forhandlere skal gerne have den bedste 360-graders oplevelse af Sonos, og her ved vi, at EET har et stærkt team til at guide og servicere vores nuværende og kommende B2B-partnere i Norden”, siger Kasper Rohde, Nordic Head of Professional & Installed Solutions hos Sonos.

Sonos og EET etablerer nyt nordisk distributionssamarbejde”Hos EET er vi utrolig glade for det nye samarbejde – vi har i et stykke tid været på udkig efter en producent, som kan imødekomme den efterspørgsel, vi oplever fra særligt mindre kontormiljøer samt detail- og hospitality-branchen. Her ser vi Sonos som det perfekte match – de er markedsledende, særdeles brugervenlige for mindre erhvervsdrivende, og et brand som de fleste allerede kender fra privatmarkedet”, siger Mikael Thulin, Adm. Direktør for EET Danmark

Aftalen med Sonos er trådt i kraft den 1. oktober og EET har allerede fået de første tilkendegivelser fra forhandlere, som er glade for den nye mulighed for et partnerskab med EET og Sonos.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>