Føniks Computer følger de store prisfald på SSD og RAM
Hjem NYE PRODUKTERCOMPUTERE Føniks Computer følger de store prisfald på SSD og RAM

Føniks Computer følger de store prisfald på SSD og RAM

Af Redaktionen

Elektronikbranchen er i konstant udvikling, og det samme er dens priser.

SSD og RAM har længere været en dyrere affære, men nu er priserne langt om længe faldet markant. Det kan det betale sig at benytte sig af, hurtigt.

Det er en interessant udvikling for alle fra Hr. og Fru Danmark til den mest nørdede ekspert. Næsten alle computere har SSD og RAM, og dem der ikke har det fra starten, skal have det tilføjet.

Både SSD og RAM er en slags hukommelse til din computer, og det er jo vigtigt, at alt huskes og gemmes på rette måde.

SSD og RAM har begge været oppe i ganske høje priser, som det har været svært for nogen at være med til. Derfor er vi ved Føniks Computer ekstra glade for, at de nu er faldet markant i pris. Flere modeller er faldet over 50%, så det er virkelig noget, der kan mærkes, når computeren skal bygges eller opdateres.

Hvorfor er SSD og RAM faldet i pris?

Det er der flere gode grunde til. For det første, så var priser steget så voldsomt de seneste år, fordi der var mangel på de nødvendige dele som chips. Det betød, at der ikke kunne produceres så mange produkter, og derfor blev dem der blev produceret meget dyrere, da der var stor efterspørgsel på dem.

Føniks Computer følger de store prisfald på SSD og RAM

SSD og RAM

I den seneste tid er der ikke længere mangel på komponenter, og produktionen er også blevet billigere. Så der er nu ikke bare produceret nok, men faktisk overproduceret af en del slags SSD og RAM. Derfor er prisen faldet i alle led i kæden, og det betyder også, at vi nu kan sælge SSD og RAM til rigtige lave priser her ved Føniks Computer.

Få mere ud af din computer

SSD er hukommelse til din computer. Her kan der gemmes filer, programmer og meget mere, som skal gemmes og køres nemt – hver dag. RAM er hukommelse som bruges, når computer er tændt. Det får den til at køre let, hver gang den bruges, men der gemmes ikke filer på denne, når computeren lukkes. Begge er dog vigtige, og man kan selv opdatere mængden af SSD og RAM på sin computer.

De nye, lavere priser betyder altså, at du nu kan opgradere din computere for et meget mindre beløb, så selv en ældre maskine kan få nyt liv. Der er dog udsigt til prisstigninger igen i år, så hvis du skal bruge SSD og RAM, så er det med at slå til nu.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>