Visma opkøber Intempus og styrker dermed sin position i SMB-markedet
Hjem LEVERANDØRVISMA Visma opkøber nu Intempus og styrker dermed sin position i SMB-markedet

Visma opkøber nu Intempus og styrker dermed sin position i SMB-markedet

Af Redaktionen

Visma får et af SMB-markedets stærkeste tidsregistreringssystemer på hylden, når Intempus bliver en del af Visma-familien.

Købet er en naturlig forlængelse af det gode og succesfulde samarbejde, som flere Visma-selskaber allerede har med Intempus.

Over 27.000 brugere tager i dag Intempus-appen med på job, og det antal forventer direktør Christophe Zafiryadis stiger kraftigt, når han fremover for alvor kan skalere forretningen med Visma i ryggen:

“Jeg ser det som en kæmpe mulighed at få et så stærkt bagland, som Visma er. Det er det, vi har knoklet for – at kunne skalere forretningen for alvor uden at vi mister vores kultur, os selv eller vores innovative tankegang. Og det er meget vigtigt for mig,” fortæller Christophe Zafiryadis.

Visma opkøber Intempus og styrker dermed sin position i SMB-markedet

Christophe Zafiryadis og Karina Wellendorph

Bygger på et stærkt samarbejde

Visma er i forvejen Intempus’ største samarbejdspartner, og 80 procent af Intempus’ kunder har en integration til en Visma-løsning som for eksempel e-conomic, Visma Løn, DataLøn eller ProLøn. Samtidig er white label løsningerne Visma Time, DataLøn Tid og ProLøn Tid gode eksempler på det tætte samarbejde mellem Intempus og Visma de seneste år.

“I marts 2021 lancerede vi DataLøn Tid, som er en white label udgave af Intempus tidsregistrering. Det var en naturlig følge af mange års fantastisk samarbejde mellem DataLøn og Intempus, og vores kunder har taget virkelig godt imod det. Derfor er jeg virkelig glad for, at vi nu tager endnu et skridt mod et tættere samarbejde,” siger Karina Wellendorph, direktør for Visma DataLøn og ProLøn.

Også Christophe Zafiryadis ser det nye ejerskab som en naturlig forlængelse af det stærke samarbejde:

“Det giver bare så meget mening, at vi nu kommer i samme båd som de Visma-selskaber, som vi har haft et tæt samarbejde med gennem flere år. Det bliver endnu nemmere at udvikle fede løsninger sammen til fordel for vores mange fælles kunder – og naturligvis en masse nye,” understreger han.

Fra start-up til vækstkomet

Christophe Zafiryadis ser først og fremmest sig selv som ingeniør og start-up’er, og det er også den kultur, der hersker i Intempus, hvor alle medarbejdere brænder for at gøre en forskel for hver enkelt kunde, hvor man ikke er bange for at tage fat, tænke skævt og komme frem til målet ved hjælp af en fælles indsats.

“Vi startede i 2012, fik de første kunder ombord i 2013 og rundede 1.000 virksomhedsoprettelser allerede i 2014. Siden er det gået virkelig stærkt, og selvom vi stadig har mange håndværkere blandt vores kunder, er vi nu nået ud til mange andre brancher i flere lande – uden at det er gået ud over vores kultur og identitet. Det er jeg enormt stolt af,” siger Christophe Zafiryadis.

Karina Wellendorph er gennem den seneste tid kommet ekstra tæt på Intempus og er imponeret over den rejse, virksomheden har været på:

“Jeg er rigtig glad for at få Christophe og hans team ind i Visma, fordi det er super dygtige mennesker, der står bag et rigtig godt produkt, som passer perfekt ind i SMB-porteføljen. Og så er jeg imponeret over, at virksomheden har formået at bevare en innovativ iværksætterkultur, selvom Intempus er vokset så meget de seneste år,” slutter hun.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>