Volvo Cars og Google fortsætter samarbejdet om næste generations brugeroplevelse
Hjem LIVSSTIL Volvo Cars og Google fortsætter samarbejdet om næste generations brugeroplevelse

Volvo Cars og Google fortsætter samarbejdet om næste generations brugeroplevelse

Af Redaktionen

I Volvo Cars’ næste generation af fuldelektriske biler kan kunderne se frem til en bil, der bliver bedre hele tiden og byder på en ukompliceret og afslappet Volvo-brugeroplevelse – fra selve købet til glæden ved at sidde i bilen og styre den via sin mobile enhed.

Volvo Car Group var den første bilproducent, der introducerede biler med et infotainment-system styret af Android Automotive OS med indbygget Google Assistant, Google Maps og Google Play.

Virksomheden fortsætter nu sit strategiske samarbejde med Google for at løfte infotainment og tilslutningsmuligheder op til næste niveau.

Det næste trin i Volvo Cars’ håndtering af brugeroplevelsen er en del af VolvoCars.OS – en paraply af de forskellige styresystemer i Volvo-elbiler – og starter med Android Automotive OS og en ny skærmvisning i bilen.

Ved at sammenflette teknik og design opbygger Volvo Cars og Google en problemfri brugeroplevelse for at optimere sikkerheden. Designet af brugeroplevelsen bygger på en klar opdeling af information til føreren, alt efter relevansniveau.

En HD-skærm med førerinformation giver føreren de mest relevante oplysninger i forbindelse med kørslen, såsom hastighed og batteriniveauer. Et heads-up-display er med til at holde vigtig information lige foran føreren, uden at hun/han skal kigge væk.

Fremtidige Volvo-biler vil desuden blive leveret med en stor touchscreen skærm, der byder på masser af indhold, letlæselig information og responsiv interaktion. Princippet er, at alt, hvad kunderne har brug for, altid skal være lettilgængeligt, enten ved berøring eller via stemmestyring.

En forbedret brugeroplevelse

Resultatet er en enkel brugeroplevelse, der er overskuelig, let at scanne og med minimalistisk og kontekstuel tilgang. På skærmen ses til enhver tid udelukkende de relevante og nødvendige oplysninger, hvilket sikrer, at Volvo-førere kan koncentrere sig fuldt ud om at køre bil.

Volvo Cars og Google fortsætter samarbejdet om næste generations brugeroplevelse“Vore teams har brugt meget tid sammen med Google på at videreudvikle og forbedre vores brugeroplevelse i den næste generation af Volvo-biler,” udtaler teknologichef Henrik Green.

“Især med hensyn til sikkerhed, sindsro og enkelhed har vi gjort store fremskridt takket være en dybere integration af design og teknologisk udvikling. Vi er overbeviste om, at det vil give os mulighed for at skabe endnu bedre Volvo-biler og sætte en ny industristandard.”

Ud over skærmene inde i bilen leveres Volvos næste generation af fuldelektriske biler med en problemfri forbindelse til førerens mobile enhed og bruger telefonen som nøgle. Volvo Cars-appen forbindes med alt det andet, der følger med et moderne liv og elbil-ejerskab.

Funktioner som at finde og betale for opladning og tilslutning til enheder derhjemme bliver inkluderet. Det samme gælder populære fjernfunktioner, der allerede er værdsat i dag, såsom foropvarmning og -afkøling af kabinen.

Som en del af Volvo Cars’ tidligere annoncerede, nye kommercielle strategi kan elbilerne bestilles online via volvocars.com. Kunderne kan i ro og mag bestille bilen hjemmefra eller sammen med deres forhandler. Hver fuldelektrisk Volvo leveres med et praktisk Care-tilbud, der bl.a. indeholder service, garanti og vejhjælp.

Alle Volvo-elbiler vil regelmæssigt modtage softwareopdateringer og nye funktioner via skyen (OTA), hvilket sikrer, at en Volvo bliver bedre med tiden. Virksomhedens bevægelse mod egen softwareudvikling vil øge udviklingshastighederne og resultere i en hurtigere implementering af faste OTA-opdateringer.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>