Sådan skærper du virksomhedens kundesupport.
Hjem NYE PRODUKTER Sådan skærper du virksomhedens kundesupport.

Sådan skærper du virksomhedens kundesupport.

Af Redaktionen

Det der gør HL-72 passende til professionelt brug, er den fremragende mikrofon der gør at din stemme høres ekstra klart og tydeligt.

Sådan skærper du virksomhedens kundesupport.

Med dette USB-headset, fra DELTACO til kontoret, kan du være sikker på at din stemme bliver hørt klart og tydeligt i mikrofonen, samtidig slipper du for irriterende hovedpine, efter at have båret et tungt headset en hel arbejdsdag.

USB-headsetet har en justerbar rem, så du kan indstille din egen højde, en fleksibel mikrofonarm. Det har et 1,8 m langt kabel med fjernbetjening. På kablet er der knapper til at ringe/svare, volumen op og ned og aktivere eller deaktivere mikrofonen.

Med støtte fra UC (Unified Communications), Skype for Business og Microsoft Lync er du sikker at dette headset fungere på alle kontorer.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>