Waoo styrker sin TV-position med ny tv-boks og Prime Video
Hjem NYE PRODUKTER Waoo styrker nu sin TV-position med ny tv-boks og Prime Video

Waoo styrker nu sin TV-position med ny tv-boks og Prime Video

Af Redaktionen

Waoo – nyligt kåret ad danskerne som bedste internet og med et offensivt skifte blandt tv-udbyderne ved at gøre samtlige sportskanaler til en del af den mellemste tv-pakke, Favoritpakken.

Nu er Danmarks 3’er på bredbånd og tv klar med endnu en nyhed, der cementerer positionen hos kunderne: En trådløs, ‘state of the art’ tv-boks, der kan bringes med i sommerhuset eller på farten (EU).

Udover prisvindende indhold fra Prime Video, får Waoo kunder med den nye tv-boks direkte adgang præinstallerede apps fra DRTV, TV 2 Play, Disney+, Viaplay, HBO, og Discovery+. Frem til 1. maj giver Waoo kunderne 6 måneders adgang til Prime Video med i deres abonnement.

“I Danmark er de klassiske hovedkanaler vigtige for danskerne, men vi ser samtidig et stigende udbud af nye streamingtjenester. Waoos fornemste opgave er fortsat at samle det bedste indhold på vegne af vores kunder, men vi tror samtidig på, at konkurrencen skal vindes på de skarpeste produkter både på tv-pakker og fiberbredbånd, hvor den hardware og teknologi, vi tilbyder, får stor betydning for kvaliteten og oplevelsen. Derfor er vi glade for nu at kunne præsentere en ny tv-boks, der mere end matcher danskernes krav,” siger Markedsdirektør for Waoo, Brian Lønroth.

Tv-boksen vil også være tilgængelig for alle nye kunder og er baseret på Android 10-økosystem med en billedkvalitet i 4K HDR og samler forskellige streamingtjenester ét sted og gør det muligt at se programmer i bedst mulig kvalitet på storskærm derhjemme. Google Play Butik indeholder mere end 7.000 applikationer, der kan bruges.

Danskerne køber sommerhuse som aldrig før

Både 2020 og 2021 var år, der slog rekord i antallet af købte sommerhuse og det mærkes også hos Waoo, når kunderne efterspørger separate tv-løsninger til sommerhuset.

Waoo styrker sin TV-position med ny tv-boks og Prime Video

“Med vores nyeste tv-boks behøver vores kunder faktisk ikke en særskilt løsning til sommerhuset eller på rejsen, så den er lige til at koble på wifi-forbindelsen. Vi har søgt at lancere en løsning, der imødeser, hvordan danskernes dagligdag er, ikke bare på den korte bane, men vores vaner og adfærd kommer til at ændre sig over den næste mange år. Det handler mere om at tilbyde klogere produkter, og på den måde håber vi fortsat at holde de store tunge konkurrenter på markedet på tæerne. Det fortjener forbrugerne,” siger Brian Lønroth, markedsdirektør for Waoo og fortsætter:

Waoo tilbydes som bekendt gennem Fibia, der for nylig annoncerede, at udrulningen nu er nået 250.000 kunder, samt en lang række samarbejdspartnere, AURA, Energi Fyn, Nef Fonden og BornFiber:

“Den fiberforbindelse, Waoos partnere ruller ud, skal udnyttes maksimalt og det håber vi, kunderne kan se, at vi gøre vores ypperste for at give dem. Her er Prime Video et godt eksempel på det kvalitetsindhold, der ligger helt i tråd med det premiumprodukt, vi synes kunderne fortjener,” siger Brian Lønroth.

Prime Video-appen er præinstalleret, så det samtidig er muligt let at tilgå tjenesten via et direkte link fra fjernbetjeningen, ligesom kunderne allerede kender det fra Viaplay. Tjenesten inkluderer mange prisvindende tv-shows såsom The Marvelous Mrs. Maisel (vandt Emmy Award i 2018) og Fleabag (vandt Emmy Award i 2019)

Fakta:
 • Producent: Sagemcom
 • Styresystem: Android 10
 • Lancering: Fibia lancerer i uge XX, 2022)
 • Type: IPTV og OTT
 • Forbindelse: Trådløs eller kablet
Fordele:
 • Transportabel i sommerhus / EU* (OTT)
 • 4K HDR – Bedste billedkvalitet
 • HDMI CEC – Kun én fjernbetjening
 • Bluetooth fjernbetjening – Gem boksen væk
 • Stemmestyret – Navigation og søgning
 • Indbyggede/preloadede apps – nem adgang.
 • Chromecast modtager
 • Google Assistant indbygget
 • Samle tv/Streaming i én Box
 • Downloade apps – spil, smart home, musik etc.

*Europa, dog ikke Norge og England

Prime Video

– Reacher – Da den pensionerede militærbetjent Jack Reacher anholdes for et mord, han ikke har begået, ender han midt i et dødbringende komplot med korrupte betjente, lyssky forretningsmænd og politikere. Uden andet end sin intelligens må han finde ud af, hvad der sker i Margrave, Georgia. Første sæson af Reacher er baseret på den internationale bestseller The Killing Floor af Lee Child.

– The Boys – The Boys er et uærbødigt syn på, hvad der sker, når superhelte, som er ligeså populære som berømtheder, så indflydelsesrige som politikere og så agtet som guder, misbruger deres superkræfter i stedet for at bruge dem til det gode. Det er de magtesløse mod de super magtfulde, når The Boys kaster sig ud i en heroisk jagt for at afsløre sandheden om “De Syv” og deres frygtindgydende Vought-støtte.

– The Tomorrow war – Tidsrejsende ankommer fra 2051 med presserende nyt: 30 år ude i fremtiden er menneskeheden ved at tabe en krig mod dødbringende rumvæsner. For at gøre sig håb om overlevelse skal civile transporteres ud i fremtiden for at tilslutte sig krigen. For at redde verden for sin datter slår Dan Forester sig sammen med en genial forsker og sin problematiske far for at omskrive planetens skæbne

– The Grand Tour: Carnage a Trois – fjerde sæson af The Grand Tour med Top Gear-værterne Jeremy Clarkson, James May og Richard Hammond

– Clarkson’s Farm – med Jeremy Clarkson (gør det godt i DK)

– Hotel Transylvania: Transformania – fjerde film i den populære animations-franchise er lige kommet. Van Helsings mystiske nye opfindelse forvandler Drac og hans venner til mennesker og Johnny til et monster. Drac og vennerne må finde en måde at transformere sig sig selv tilbage på, før deres transformationer forbliver permanent.

– The Wheel of Time – The Wheel of Time er en amerikansk episk fantasy-tv-serie. Serien er baseret på Robert Jordans romanserie af samme navn

– Coming 2 America – Akeem og Semmi er tilbage! I det skønne kongerige Zamunda tager den nyligt kronede kong Akeem (Eddie Murphy) og hans betroede væbner Semmi (Arsenio Hall) ud på et sjovt eventyr, der fører dem over kloden fra deres store afrikanske nation til bydelen Queens i New York – hvor det hele begyndte

Waoo kunder kan tilmelde sig de 6 mdrs. adgang til Prime Video på nedenstående link. Efter 6 mdr. skal kunden betale normal prisen for abonnementet på 45,- pr. måned

https://www.waoo.dk/primevideo

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>