​3 lancerer eSIM til iPhone
Hjem Nyheder ​3 lancerer eSIM til iPhone

​3 lancerer eSIM til iPhone

Af Redaktionen

I dag lancerer teleselskab 3 eSIM til iPhone Xs, Xs Max og Xr.

​3 lancerer eSIM til iPhoneDet betyder, at man slipper for det fysiske simkort, og at man nu kan have både arbejdstelefon og privattelefon i en og samme telefon.

Efter måneders forberedelse lancerer teleselskabet 3 i dag den 4. december den efterspurgte eSIM-teknologi til iPhone Xs, Xs Max og Xr. Med eSIM er det ikke længere nødvendigt at vente på at få det fysiske plastik-simkort – eSIM er nemlig en lille chip, der allerede er indbygget i mobiltelefonen.

”Vi er enormt stolte over, at vi allerede nu kan give kunderne mulighed for at benytte sig af eSIM, når de bruger de nyeste iPhones. Innovation og ny teknologi er noget, vi vægter højt hos 3. Vi tror på, at eSIM kommer til at erstatte det fysiske simkort i løbet af de næste år, og derfor er det vigtigt for os at være så godt forberedte som muligt,” siger David Elsass, der er direktør for privatkundemarkedet hos 3.

Allerede i maj 2018 lancerede 3 som det første teleselskab i Danmark Apple Watch Serie 3 med eSIM, og nu er turen så komme til iPhone Xs, Xs Max og Xr. En af fordelene ved eSIM er blandt andet, at man i fremtiden slipper helt for det fysiske simkort, og at designet på kommende smartphones vil blive tyndere.

To numre – en telefon

Med eSIM kan kunder hos 3 nu have to telefonnumre i en telefon, hvis den har Dual SIM ligesom iPhone Xs, Xs Max og Xr.

”Det er en stor fordel for de danskere, der har to telefoner. En til arbejde og en til privat brug. Med eSIM er det muligt at have to simkort i samme telefon, så man slipper for både en arbejds- og en privattelefon. Det kan være meget besværligt at holde styr på to telefoner,” forklarer David Elsass.

Med Dual SIM kan man med et enkelt tryk skifte fra arbejdsnummer til privatnummer og tilbage igen. Man kan bruge begge numre samtidigt, så man både kan modtage notifikationer på sit privatnummer og sit arbejdsnummer eller bruge det ene kort til data.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>