​Telenor indgår fiberaftale med Energi Fyn
Hjem NYHEDER ​Telenor indgår fiberaftale med Energi Fyn

​Telenor indgår fiberaftale med Energi Fyn

Af Redaktionen

En ny fiberaftale imellem Telenor og Energi Fyn giver nu Telenor mulighed for at levere lynhurtigt internet til 80.000 adresser på Fyn.

​Telenor indgår fiberaftale med Energi Fyn

Bredbåndsdirektør hos Energi Fyn, Carsten Nedergaard Hansen og admin. direktør i Telenor Lars Thomsen

Den netop indgåede fiberaftale mellem mobil- og internetleverandøren Telenor og energiselskabet Energi Fyn giver husstandene på Fyn en langt større valgfrihed, når de skal opgradere deres eksisterende DSL-forbindelse eller vælge en ny fiberudbyder, da Telenor igennem internetsatsningen, MaxSpeed, nu også kan tilbyde kunderne internet til hastigheder op til 1.000 Mbit/s. i hele Energi Fyns forsyningsområde, der dækker størstedelen af Fyn.

For Telenor er aftalen endnu et vigtigt skridt i ambitionen om at kunne levere højhastigheds internet til sine kunder i hele landet, og Telenors administrerende direktør, Lars Thomsen, glæder sig over, at Energi Fyn også ser potentialet i at udnytte volumen i deres fibernet og give forbrugerne en højere grad af valgfrihed, når det kommer til valg af internetudbyder.

Hastighed og service skal gå hånd i hånd
”En hurtig og god internetforbindelse er vigtigere end nogensinde før, da danskernes forbrug af streamning, gaming og videomøder er kraftigt stigende og stiller højere krav til hastigheden af ens internetforbindelse. Vores kunder efterspørger højhastighedsinternet, og derfor glæder det mig, at vi med denne nye aftale kommer til at kunne levere højhastighedsinternet til omkring 2,5. mio. adresser i Danmark,” siger Telenors administrerende direktør Lars Thomsen

“Danskerne rykker naturligt mod de hurtigere båndbredder, men høj hastighed og lav pris gør det ikke alene, det er også vigtigt at sikre en høj tilgængelighed, god service og at kunderne ikke bliver overrasket over skjulte gebyrer,” fortsætter Lars Thomsen, hvis MaxSpeed internetprodukter for nylig er kåret til bedste bredbåndsprodukt af Forbrugerrådet Tænk.

Med endnu en fiberaftale i hus cementerer Telenor sin position, som et af landets største udbydere af højhastigheds-internet – det vil sige internet med hastigheder på op til 1.000 Mbit/s.

Bedre udnyttelse af fibernettet
Hos Energi Fyn, der igennem de seneste 15 år har udrullet fibernet til 80.000 husstande på Fyn, glæder man sig også over aftalen, der giver de fynske husstande mulighed for at vælge mellem forskellige indholdsudbydere.

”Markedet har udviklet sig, og vores andelshavere efterspørger flere valgmuligheder på fibernettet, og det har vi naturligvis lyttet til. Vi ønsker at få den absolut bedst mulige udnyttelse af det fibernet, som vi etablerer på Fyn, og vi arbejder hen mod en åbning af fibernettet i starten af 2021, så brugere af Energi Fyns fibernet frit kan vælge på alle hylder fra forskellige indholdsudbydere,” siger Bredbåndsdirektør hos Energi Fyn, Carsten Nedergaard Hansen, der samtidig tilføjer at:

”Som andelsselskab har vi en særlig rolle i forhold til at bidrage til udviklingen på Fyn. Det gør vi blandt andet ved at udrulle fibernet til vores andelshavere og tilbyde løsninger, der matcher deres behov og ønsker.”

Det forventes at de første Telenor-kunder tilsluttes Energi Fyns fibernet i starten af Q3 i 2021.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>