Youtubere får tidlig julegave af Adobe
Hjem NYE PRODUKTER Youtubere får tidlig julegave af Adobe

Youtubere får tidlig julegave af Adobe

Af Redaktionen

Nu har det aldrig været lettere at klippe en video sammen fra den seneste familiefødselsdag eller fra efterårsferiens storbyrejse og dele den på YouTube på et øjeblik.

Youtubere får tidlig julegave af Adobe 2

Adobe har netop lanceret deres Premiere Rush CC-app til redigering af videoer på smartphone. Samtidig bekræfter Adobe, at Photoshop CC bliver tilgængelig til iPads i 2019.

Kreative fra hele verden flokkes i disse dage til den årligt tilbagevendende konference Adobe MAX, der finder sted i Los Angeles. Traditionen tro bruger Adobe konferencen som anledning til at præsentere store nyheder i deres Creative Cloud – og i år er bestemt ingen undtagelse.

Allerede i juni kom det frem, at Adobe arbejdede på mobilvenlig lillebror til Premiere Pro.
Premiere Rush CC (tidl. Project Rush) er en brugervenlig app, hvor også amatører kan optage, redigere, farvebehandle, lydjustere og distribuere deres film direkte på YouTube. Premiere Rush CC samler kræfterne fra Premiere Pro CC og After Effects CC og giver brugerne adgang til at optage, redigere og publicere indhold, hvor end de befinder sig i verden og fra hvilken som helst enhed.

At brugere i dag forventer at kunne arbejde på farten, bliver nu også imødekommet i forhold til billedredigeringsprogrammet Photoshop, som Adobe bekræfter kommer i fuld version til iPad i 2019.

Flere projekter i støbeskeen
2019 kommer også til at byde på andre nye projekter fra Adobe. Project Aero er en ny Augmented Reality-app, som giver designere mulighed for at skabe oplevelser, hvor digitalt indhold placeres i den virkelige verden. Ved Adobe MAX fik publikum fx en smagsprøve på, hvordan indkøbsoplevelsen inden for retail kan transformeres gennem Augmented Reality.

”I dag har vi løftet sløret for en række af fremtidens kreative apps, der vil skabe stor værdi for brugerne ved at forandre arbejdsgange på tværs af enheder og platforme. Ved fortsat at udvikle vores kerneprodukter, så de omfavner nye grene som oplevelsesdesign, videoindhold til sociale medier og spirende medier som touch, stemme, 3D og augmented reality, er Adobe Creative Cloud for alvor blevet platformen for alle kreative,” siger Scott Belsky, Chief Product Officer og Executive Vice President for Creative Cloud hos Adobe.

Andre udvalgte nyheder fra Adobe

  • Project Gemini er ny tegne-app, der forbedrer de kreative arbejdsgange på tværs af enheder. Appen, der bliver tilgængelig på iPad i 2019, kombinerer raster- og vektorformater og nye dynamiske pensler i én app. Project Gemini giver desuden kreative mulighed for at bruge og synkronisere deres foretrukne pensler fra Photoshop.
  • Som tidligere annonceret har Photoshop CC fået en kraftigt forbedret Content-Aware Fill-funktion, og InDesign har fået en ny Content-Aware Fit-funktion, der registrerer billeder og automatisk tilpasser dem til de valgte billedrammer.
  • Adobe XD, der bruges til UX/UI-design til hjemmesider og apps, har fået tilføjet teknologi, der gør det muligt at skabe oplevelser og apps, som kan forbindes til stemmestyrede enheder som Amazon Echo.
  • Adobes Creative Cloud og Experience Cloud bliver fremover endnu mere integreret med hinanden, så man bl.a. kan tilgå elementer i Experience Cloud fra sine Creative Cloud apps.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>