Nokia-producent når topplacering på bæredygtighedsrangliste
Hjem BÆREDYGTIGHED Nokia-producent når topplacering på bæredygtighedsrangliste

Nokia-producent når topplacering på bæredygtighedsrangliste

Af Redaktionen

HMD Global, producenten bag den moderne smartphone, er blevet anerkendt med en guld-vurdering ved EcoVadis 2021 Sustainability Rating.

HMD Global, producenten af den moderne Nokia-telefon, har opnået den imponerende guld-rangering ved dette års EcoVadis 2021-rangering.

HMD Global ender dermed som en af de 6 procent bedste virksomheder inden for deres arbejde med bæredygtige indsatser og initiativer i forbindelsen med produktion af kommunikationsprodukter, heriblandt smartphones.

Nokia-producent når topplacering på bæredygtighedsranglisteEcoVadis er verden største mest pålidelige udbyder af virksomhedsvurderinger inden for bæredygtighed, baserer sin vurdering af hver virksomheds forpligtigelse og engagement inden for medarbejderforhold, bæredygtig produktion, etisk produktion og miljø.

Sidste år modtog HMD Global en Sølv-rangeringen af EcoVadis, og på kun ganske kort tid har HMD Global gennemgået en omfattende forandring for at forstærke virksomhedens bæredygtige forpligtigelse og dermed nået en guld-rangering.

Ud over guld-rangeringen annoncerer HMD Global også, at selskabet vil være del af Eco Rating i Europa, hvilket betyder, at både operatører og deres kunder kan evaluere på de bæredygtige elementer i smartphones og dermed sammen arbejde mod en mere bæredygtig fremtid.

Nokia-telefoner er bygget til at holde og gennemgår op imod 50 rigide tests, herunder slid- og faldtest, så Nokia er sikker på, at produkterne kan holde til hverdagens slid og brug. Det er velkendt, at HMD Globals tests er nogle af de strengeste inden for smartphones.

Det gælder eksempelvis HMD Globals seneste Nokia X-serie med forlænget garanti, medfølgende komposterbart cover og tre års sikkerheds- og funktionsopdateringer til Android styresystemet.

Derudover tilbyder Nokia-smartphones software-opdateringer og sikkerhedspatches i flere år end industrigennemsnittet – uanset smartphonens pris. På den måde kan du bruge telefonen i længere tid, imens den føles frisk og hurtig.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>