Log4j: Hør eksperternes analyse af den globale sårbarhed
Hjem SIKKERHED LOG4J: Tag del af den seneste udvikling

LOG4J: Tag del af den seneste udvikling

Af Redaktionen

Følg med på Barracuda Networks LinkedIn-serie ‘Below the Surface’, hvor eksperter tager temperaturen på Log4j-sårbarheden, der gav sikkerhedseksperter over hele verden dybe rynker hen over juleferien.

I afsnittet vil seerne få indsigt, statistikker og tips om, hvordan man bør takle den trussel, der i øjeblikket påvirker cybersikkerhedsindsatsen markant.

Barracuda-eksperterne Anshuman Singh og Tushar Richabadas diskuterer bl.a.:

Log4j: Hør eksperternes analyse af den globale sårbarhed– Hvorfor har de for nylig afslørede Log4j-sårbarheder forårsaget så stor skade?

– Hvilke angrebsforsøg har Barracuda set?

– Hvad forsøger angriberne at opnå?

– Hvad er de konkrete virkninger af Log4j-sårbarhederne?

– Hvordan opdages sårbarheder som Log4j?

Anshuman og Tushar deler også interessante nye resultater om mængden af ondsindede angreb, der forsøger at udnytte Log4j-sårbarheden, hvor angrebene kommer fra, og andre mønstre, der karakteriserer Log4j.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>