ABAX ansætter tidligere finansdirektør fra konkurrenten Fleetmatics
Hjem Nyheder ABAX ansætter tidligere finansdirektør fra konkurrenten Fleetmatics

ABAX ansætter tidligere finansdirektør fra konkurrenten Fleetmatics

Af Redaktionen

David Norten er blevet ansat som ny finansdirektør (CFO) i ABAX. Norton har tidligere været ansat som finans- og administrationschef i Fleetmatics i 10 år, og tiltrådte i rollen som CFO i ABAX i starten af april.

ABAX ansætter tidligere finansdirektør fra konkurrenten Fleetmatics 1

Bjørn Erik Helgeland, COO og David Norten, CFO

Solid erfaring fra branchen

David Norton var en del af Fleetmatics fra dens opstart til børsnoteringen på New York børsen i 2012, hvor virksomheden blev værdisat til 132 millioner dollars. Nogle år senere i 2016, opkøbte Verizon virksomheden for 2,4 millioner dollar. Før Norton blev ansat i ABAX arbejdede han som CFO i Shaw Academy, som er et ledende irsk læringsteknologi-firma.

”I forhold til Davids solide baggrund og erfaring fra branchen, er vi meget glade for at få ham ind i teamet og i ledergruppen”, fortæller Bjørn Erik Helgeland, Chief Operating Officer (COO) i ABAX.

Hovedpersonen selv siger følgende om ansættelsen i ABAX:

”Jeg er ekstrem glad for denne mulighed, og ser frem til at hjælpe ABAX til at vækste yderligere både i Europa og i resten af verden. Det er en spændende og indholdsrig rejse som venter virksomheden.”

Den perfekte kandidat til stillingen

”For os er David uden tvivl den rette person til at besidde denne stilling. Med hans lange og solide erfaring inden for økonomi og økonomistyring i vores branche, vil han få en vigtig rolle i virksomhedens vækst og udvikling”, fortæller COO i ABAX Bjørn Erik Helgeland.

Med ansættelsen viser den norske teknologivirksomhed ABAX, at de satser benhårdt på at nå nye højder og nye markeder både i Europa og i resten af verden.

”Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med David og hele ledergruppen, og alle i bestyrelsen ønsker David velkommen. Vi har høje forventninger til ham, og jeg er sikker på at han har det samme til os”, smiler en tilfreds Helgeland.

David Norton vil arbejde fra ABAX’ hovedkontor i Larvik, og vil dermed sidde tættere på den øvrige ledergruppe. Norton vil arbejde med alle finansielle aspekter i selskabet på globalt plan.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>