Ikke-offentliggjort sårbarhed kan volde problemer for brugere af OpenSSL
Hjem SIKKERHED Ikke-offentliggjort sårbarhed kan volde problemer for brugere af OpenSSL

Ikke-offentliggjort sårbarhed kan volde problemer for brugere af OpenSSL

Af Redaktionen

Udviklerne bag OpenSSL, meddeler, at de udgiver en kritisk sikkerhedsopdatering den 1. november mellem klokken 14:00 og 18:00 dansk tid.

Normalt bliver denne slags sikkerhedsopdateringer først annonceret efter, at sårbarheden er blevet patchet, men OpenSSL-projektet advarer i stedet virksomheder om at opdatere deres OpenSSL-software så hurtigt som muligt.

Det vil forhåbentligt være med til at reducere risikoen for, at cyberkriminelle opdager og udnytter sårbarheden, som endnu ikke er kendt.

OpenSSL er et kryptografisk bibliotek til kryptering af kommunikation på internettet, og bliver anvendt af stort set alle virksomheder. Det gør sårbarheden attraktiv for cyberkriminelle, som med stor sandsynlighed vil gå på jagt efter virksomheder, som ikke får opdateret OpenSSL med det samme.

Ikke-offentliggjort sårbarhed kan volde problemer for brugere af OpenSSL“OpenSSL-projektet patcher og opdaterer deres software, men det er vigtigt at pointere, at virksomheder, der anvender OpenSSL, selv er ansvarlige for at opdatere deres software, inden de eksponerer sig unødigt for et alvorligt cyberangreb. Det gælder alle virksomheder, men i særdeleshed også de virksomheder, der arbejder med kritisk infrastruktur, som i disse tider for alvor er på de cyberkriminelles radar,” siger Lars Hermind, der Regional Sales Director Benelux & Nordics for den amerikanske sikkerhedsvirksomhed, Armis.

Er man interesseret i at vide mere on OpenSSL-sårbarheden, afholder Armis et 30-minutters webinar på tisdag den 2. november klokken 16:30.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>