VIPRE Security Group opruster i Norden med channel-distributøren Commax
Hjem SIKKERHED VIPRE Security Group opruster i Norden med channel-distributøren Commax

VIPRE Security Group opruster i Norden med channel-distributøren Commax

Af Redaktionen

It-sikkerhedslandskabet har ændret sig voldsomt, og derfor indgår VIPRE Security Group og nordiske Commaxx et samarbejde for at sikre de bedste løsninger i den nordiske it-branche.

Alene i 2023 er særligt danske og svenske virksomheder blevet ramt af en massiv bølge af hackerangreb og databrud – angreb som kræver nye forsvarsmetoder.

Med samarbejdet kommer it-sikkerhedsvirksomheden VIPRE Security Group og den nordiske distributør Commaxx til at levere ekspertise og indsigt i det trusselsbillede, som særligt nordiske virksomheder står overfor.

”Norden er en af de mest digitaliserede regioner i verden, og det stiller store krav til virksomheders it-sikkerhed. Vores indsigt og erfaring er et rigtig godt match med en lokal, værdiskabende distributør som Commaxx, som kender kundernes og partnernes behov,” siger Angel Martinez, Regional Director, Nordics, VIPRE Security Group.

Alle virksomheder står dagligt overfor it-sikkerhedstrusler, når det kommer til e-mailsikkerhed, indtrængende hackerangreb og frygt for databrud. Både VIPRE Security Group og Commaxx ser mangel på it-sikkerhedskompetencer i alle led af virksomhederne. Derfor føler de et ansvar for at kunne tilbyde kunden en samlet løsning, der kan styrke, automatisere og forenkle processerne Derudover er det vigtigt at højne det almene kendskab til it-sikkerhed eksempelvis via awareness-træning, som bliver et vigtigt redskab for at beskytte virksomheden.

Mange ser it-sikkerhed som en kompleks størrelse, som det kræver mange års erfaring at få tag i. Men hvis sikkerheden skal styrkes, sådan at virksomhederne kan modstå de trusler, de står overfor, så skal den integreres helt ind i kernen af virksomheden. Det er derfor vigtigt at have løsninger, som er enkle at tilgå, og som hurtigt skaber værdi for brugeren.

VIPRE Security Group opruster i Norden med channel-distributøren Commax”Med VIPRE Security Group som partner får vi mulighed for at tilbyde én af de bedste og mest omfattende it-sikkerhedspakker. Med vores løsninger får kunderne mulighed for skalere på en helt ny måde og samtidig får de mere kontrol med virksomheden.

Vi tror på teknologien og er begejstrede for VIPRE’s omfattende it-sikkerhedsportefølje, som rummer alle aspekter af it-sikkerhed, og udruster brugeren til at modstå de mange trusler, som vi som branche og samfund står overfor,” siger Robert Wadstein, EVP Nordics, Commaxx.

Stadig flere rammes af ondsindede angreb
Stadig flere trusler og databrud starter med en enkelt e-mail, som åbnes uforvarende. VIPRE gennemgår milliarder af e-mail hvert år og har derfor unik indsigt i trusselsbilledet. Derfor kan de bedre end nogle andre beskytte brugere og organisationers e-mail-platforme.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>