Bolt kommer til Danmark
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT Bolt kommer til Danmark

Bolt kommer til Danmark

Af Redaktionen

Lancerer markedets billigste udlejningsløbehjul i Odense.

Bolt, der én af Europas førende og største mobilitetsplatforme, udvider nu til det danske marked.

Virksomheden, der har en ambition om at forbedre transportmulighederne for de danske forbrugere, introducerer i første omgang sine elektriske udlejningsløbehjul i Odense. Løbehjulene er tilgængelige fra og med i dag.

Fra og med i dag kan danske forbrugere leje elektriske løbehjul via tjenesten Bolt. Virksomheden starter sin danske udrulning i Odense, og løbehjulene kan bookes via Bolts app, der er tilgængelig til iOS og Android.

Bolt, der blev grundlagt i Estland, er Europas førende udbyder inden for mikromobilitet. Virksomheden har elektriske løbehjul i over 100 europæiske byer, og flere end 50 mio. brugere benytter Bolts forskellige tjenester. Bolt er samtidig Danmarks billigste udbyder af elektriske udlejningsløbehjul – og  som et særligt introduktionstilbud kan brugerne benytte Bolt-løbehjul til kun 10 øre i minuttet uden startgebyr.

Bolt indleder dansk ekspansion i Odense

Odense er første stop på Bolts rejse ind på det danske marked. Virksomhedens løbehjul er tilgængelige i udvalgte zoner, udpeget af Odense Kommune, fordelt over hele byen for at sikre en god balance ift. byens øvrige transportmidler. Bolt sætter indledningsvist 100 løbehjul på gaden men forventer at øge antallet til 500 i løbet af de kommende dage.

Bolts mission er at være med til at forbedre mobiliteten i Odense ved at gøre det lettere for både odenseanere og besøgende at komme rundt i centrum og til og fra omkringliggende knudepunkter som fx Odense Stadion, Rosengårdcentret, Odense Banegård, Odense Zoo og Syddansk Universitet.

Bolt kommer til DanmarkSamtidig håber Bolt at kunne hjælpe Odense med at realisere målsætningen om at blive én af Danmarks grønneste byer.

“For os er Odense det perfekte sted at lancere vores elektriske løbehjul, fordi byen allerede har en ambitiøs plan om at blive én af Danmarks grønneste byer. På sigt kan vi forhåbentlig være med til at reducere antallet af biler og dermed bidrage til den grønne omstilling,” siger Nuno Ramos, Regional Manager hos Bolt i Norden, og fortsætter:

”Danmark er med helt fremme inden for digitalisering og bæredygtighed. Blandt forbrugerne er der en stor efterspørgsel på bæredygtige mobilitetsløsninger og et ønske om, at vi rejser og transporterer os selv mere effektivt og miljøvenligt. Derfor glæder vi os til endelig at komme i gang med arbejdet og til at hjælpe dem, der har brug for at transportere sig hver eneste dag.”

Bolt nåede for nyligt en vigtig milepæl, da virksomheden lancerede i europæiske by nummer 100.  Bolt er allerede stærkt repræsenteret på de nordiske markeder, hvor virksomheden har haft stor succes. Bolt planlægger at sende over 100.000 løbehjul på gaden i yderligere 50 byer i  sensommeren 2021.

Bolt lancerer ny type løbehjul 

Bolt introducerer det modulopbyggede elektriske Bolt 4-løbehjul. Alle materialer er 100 pct. genanvendelige, og løbehjulets design gør det let at reparere og udskifte enkelte dele. Det gør, at hvert løbehjul har en forventet levetid på op til 60 måneder.

“Vores elektriske løbehjul i Odense – og forhåbentlig andre danske byer i den nærmeste fremtid – er et billigt, CO2-neutralt og bæredygtigt alternativ til andre former for mobilitet. Bolt 4-løbehjulets design og funktioner øger trafiksikkerheden, og vi arbejder på at gøre det let for vores brugere at forstå og efterleve lokale regler,” siger Nuno Ramos, Regional Manager hos Bolt i Norden.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>