Visma lancerer kortudstedelse i samarbejde med Adyen
Hjem FINANSIEL Visma lancerer kortudstedelse i samarbejde med Adyen

Visma lancerer kortudstedelse i samarbejde med Adyen

Af Redaktionen

Den globale betalingsform Adyen annoncerer i dag, at den norske softwarevirksomhed Visma, én af verdens ti største cloud-leverandører, vil implementere Adyens komplette kortudstedelsesløsning.

Hermed kan Visma oprette betalingskort, der giver virksomhedens kunder fuld kontrol over alle udgifter på én samlet betalingsplatform.

Adyen gør det muligt for virksomheder at oprette fysiske og virtuelle kort til forskellige formål, så de fx hurtigt kan betale leverandører, og så deres medarbejdere har adgang til brugervenlig udgiftshåndtering. Med kortudstedelse fra Adyen kan Visma tilbyde sine kunder betalingskort, der passer til netop deres forretnings opbygning, hvilket minimerer den tid, der bruges på omkostningsrapporter og giver bedre kontrol og gennemsigtighed ift. virksomhedens cash flow.

Visma lancerer kortudstedelse i samarbejde med AdyenVisma har hovedkontor i Oslo og består af 200 softwarevirksomheder i mere end 20 lande. ProActive, som leverer cloud-software til udgiftshåndtering, er det første brand i Visma-koncernen, der implementerer Adyen-løsningen. I første fase sender ProActive flere tusinde kort på gaden for at give sine kunder bedre indsigt i medarbejderes udgifter.

“Med betalingskort via Adyen får ProActives kunder et mere holistisk udbud inden for omkostningsstyring. At implementere Adyens kortudstedelsesløsning var et naturligt næste skridt for os i ProActive, og vi er glade for at samarbejde med en så innovativ partner,” siger Rudi Thomassen, Commercial Director i Visma.

“Med Adyens API-baserede kortsystem kan vi give vores kunder en helt gnidningsfri oplevelse. Vi mener, at Adyens topmoderne infrastruktur er en perfekt platform til at fortsætte vores vækst i fremtiden,” siger Heiko Bonenkamp, adm. direktør i ProActive.

”Vi er glade for at kunne bygge videre på vores gode forhold til Visma, når nu de implementerer vores kortudstedelsesløsning. Dette er endnu et godt eksempel på, hvordan Adyens kortudstedelse bruges til at forbedre vores kunders forretningstilbud,” siger Tobias Lindh, landechef for Norden og Baltikum i Adyen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>