Havit HV-MS837: Ny generation af gamer mus fra Havit
Hjem NYE PRODUKTER Havit HV-MS837: Ny generation af gamer mus fra Havit

Havit HV-MS837: Ny generation af gamer mus fra Havit

Af Redaktionen

Havit har lanceret en ny generation af gamer mus, hvor både kvalitet og design har fået et væsentligt løft i forhold til tidligere – og HV-MS837 er det seneste skud på stammen.

Havit HV-MS837: Ny generation af gamer mus fra Havit 1

Havits nye programmérbare RGB gamer mus, Havit MS837, kommer med hele 7000 dpi og RGB i 16,7 millioner farver.

Havit HV-MS837 er baseret på en kerne af metal, mens selve musen kommer i en høj plastkvalitet. Det giver en gaming mus med en god vægt og balance, der sikrer god styring og præcision, som stiller selv de allermest krævende gamere tilfredse.

RGB er unægteligt et væsentligt parameter for de RGB-glade gamere på det nordiske marked, så designet på Havit HV-M837 rundes af med et lækkert RGB-lys, der ikke stjæler billedet fra det stilrene design.

Havit HV-MS837 kommer desuden med 7000 DPI, som justeres on-the-fly i seks niveauer, så enhver gamer er sikret en hastighed på musen, der passer til de individuelle krav.

“Havit har gennem det seneste års tid fundet sin plads på det nordiske marked, og med den nye generation af gamer mus er Havit nu leveringsdygtige af både gamer keyboards, headset og mus, der alle kommer med de funktioner og i den kvalitet, gamerne i Norden efterspørger” – Daniel Buttenschøn, Product Manager Havit hos DCS ApS.

Programmérbar gamer mus

Den medfølgende software giver et hav af muligheder. Hver enkelt knap kan indstilles, ligesom man tilmed kan indstille makroer til hver knap.

RGB-lyseffekterne kan justeres på selve musen – eller helt ned til mindste detajle ved hjælp af den medfølgende software.

Der er frit valg af 16,7 millioner RGB-farver og en række forskellige funktioner som breathing, wave eller response effekter.

Fuld valuta for pengene

Alt i alt er HV-MS837 en super alsidig mus, der opfylder selv de mest krævende gameres behov – helt fra nybegynderen til den erfarne gamer. Musens kvalitet og funktioner overstråler den lave pris med flere længder.
Man får virkelig fuld valuta for pengene.

Havit HV-MS837 opsummeret:

  • God balance og præcision
  • Justérbar RGB i 16,7 millioner farver
  • En del af Havits nyeste generation af gamer mus
  • Medfølgende driver med understøttelse af makroner og RGB-lysstyring
  • Stilrent design
  • 7000 DPI med seks DPI-niveauer.

DCS og Havit

DCS har siden 2017 haft nordisk agentur på Havit, som er en kinesisk IT-producent med mere end 20 år på bagen og med salg i 80 lande.

I modsætning til andre kinesiske producenter har Havit deres egne designere med på holdet, og det er med til at gøre Havit til et alternativ i god kvalitet til blandt andet Logitech – de har bare ikke sat priserne derefter.

Havit producerer IT-produkter i tre forskellige serier: Havit Basicline, Havit gaming og Havit mobiltilbehør. Fælles for alle tre produktserier er, at kvaliteten overstiger prisen med flere længder, ligesom sortimentet løbende udvides og udvikles med nye innovative produkter.

Man kan faktisk sige, at kvalitet og pris ikke går hånd i hånd med Havit.

Forhandlere søges

Havit findes allerede hos en lang række forhandlere og webshops i Norden, og der kommer løbende flere til den voksende gruppe af forhandlere, der udbyder Havits innovative produkter på det nordiske marked.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>