CES 2022: HP lancerer nye gaming produkter
Hjem GAMING CES 2022: HP lancerer nye gaming produkter

CES 2022: HP lancerer nye gaming produkter

Af Redaktionen

HP Inc. satser stort på gaming med lanceringen af en række nye stationære gaming-computere ved årets tech-event CES 2022.

De nye enheder inkluderer blandt andet den revolutionerende OMEN 45L desktop, en forbedret OMEN 25L desktop og den første Victus by HP 15L desktop, der alle kommer i løbet af foråret og bliver en del af HP’s i forvejen stærke portefølje af gaming – produkter.

IT-virksomheden HP Inc. har lanceret deres nyeste serie af ga- ming-produkter ved dette års store tech-event CES 2022, der netop er afholdt i Las Vegas. De nye pro- dukter fra HP inkluderer en række stationære gaming-computere, herunder OMEN 45L, OMEN 25L og den første Victus by HP 15L samt en ny generation af skærmen OMEN 27u 4k.

Over de seneste år er gaming blevet en milliardindustri med en global appel på tværs af nationalitet, alder og køn. Interessen og populariteten ser ud til at fortsætte med at vokse, og i dag er 35% af verdens be- folkning tilsluttet den online spilverden. Derfor er de nye enheder fra HP designet til at imødekomme enhver gamers behov og niveau samt give mulighed for fantastiske gaming-oplevelser sammen med ens venner.

Nedenfor kan du læse mere om de nye gaming-produkter, som HP har lanceret på CES 2022-messen: OMEN 45L

De mange timer computeren er tændt, kalder på gode køleløsninger. Det kommer den nye stationære computer OMEN 45L med, idet den er udstyret med en patenteret CPU-køleløsning kaldet OMEN Cryo Chamber™. Ved at trække koldere luft fra ydersiden af skrivebordet sikrer løsningen, at CPU-temperatu- ren ved fuld belastning er 6°C lavere end en identisk model uden denne funktion. Yderligere funktioner inkluderer:

 • Høj ydeevne: OMEN 45L tilbyder op til NVIDIA® GeForce® RTX™ 3090 GPU med 24GB GDDR6X hukommelse eller AMD Radeon™ RX 6700 XT med den helt nye Infinity Cache teknologi og det unikke OMEN visual-design. Derudover, kan den konfigueres med op til den nye generations Intel® Core™ i9 12900K processor eller 8-core AMD Ryzen 9 5900X processor. Den kommer med Windows 11 for den ultimative gaming-oplevelse.
 • Topklasse komponenter: Med op til 64GB HyperX DDR4 3733 MHz-hukommelse kan du både spille og bruge et væld af
 • Ultimativ kontrol: OMEN 45L kommer med OMEN Gaming Hub installeret, der giver nem adgang til funktioner som Undervolting, Performance Mode og Netværks Booster, der optimerer din ga- ming
OMEN 25L

Den stationære computer OMEN 25L blev introduceret sidste forår, og blev velmodtaget af gamere. Nu kommer den i en forbedret udgave med følgende opdateringer:

 • Ny farve: Mulighed for få den i den eftertragtede keramisk hvid sammen med et valgfrit hærdet sidepanel af glas, der viser det flotte indmad med RGB-lys via OMEN Gaming
 • Effektiv køling: Køling er forbedret med tilføjelsen af en 120 mm frontblæser.
 • Høj ydeevne: Kan konfigureres med op til en generations Intel® Core™ i7 processor eller op til den nyeste AMD Ryzen™ processor, så den er klar til at håndtere ethvert spil.
Victus by HP 15L

CES 2022: HP lancerer nye gaming produkterHP lancerede tilbage i maj deres nye gaming brand under navnet Victus by HP, der er designet til main- stream gamere. Victus by HP har fokus på at hjælpe alle med at komme ud over det almindelige spileven- tyr.

 • Første stationær i serien: Victus by HP 15L er seriens første stationære med et kompakt design og to farvemuligheder i Mica Sølv og Keramisk
 • Topklasse grafik: Victus by HP 15L tilbyder op til NVIDIA® GeForce® RTX 3060 Ti eller op til AMD Radeon™ RX 6600 XT grafikkort.
 • Kraftfuld ydeevne: Udstyret med op til en generations Core™ i7 processor, eller den nyeste
AMD Ryzen™7 5000G-seriens processor og op til 32GB DDR4 RAM.
 • Bæredygtigt design: Victus by HP 15L har fokus på et bæredygtigt design, der benytter ocean- bound plastic i konstruktionen af kabinettet, vandbaseret maling samt er Energy Star certificeret og EPEAT Silver
OMEN 27u 4K gaming-skærm

OMEN 27u 4K debuterer som både OMEN’s første HDMI 2.1 og første next-gen konsol plug-and-play ga- ming-skærm. 4K gaming-markedet vokser hurtigt og 6 ud af 10 gamere tjekker, om deres skærme er kompatible med deres konsol under købsprocessen. Denne skærm imødekommer gamernes behov og krav med en opdateringshastighed på 1ms, der samtidig kommer med et flot design. Yderligere funktio- ner inkluderer:

 • Fantastisk billedkvalitet: AMD FreeSync™ Premium Pro teknologien giver lav latenstid med brede adaptive opdateringshastighedsintervaller. Skærmen har også en IPS oxide panel teknologi, der sikrer en mere livlig og farverig
 • Next-Gen konsol: Spil hurtigt med de anmelderroste konsoller PS5 og Xbox Series X med under- støttelse af 4K, 120 Hz og VESA DisplayHDR 400 ved at tilslutte dem til skærmen med et HDMI 2.1-kabel. Nintendo Switch er også
 • Spil mere afslappet: Dette er den første skærm fra OMEN, der kommer med et fire-sidet front design, som giver skærmen et fantastisk samlet aftryk, der øger fordybelsen i spillet. Derudover er skærmen udstyret med HP Eye Ease med Eyesate certificering for at reducere øjenbelastnin- gen, mens du spiller.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>