De mest populære produkter i 2018
Hjem NYHEDER De mest populære produkter i 2018

De mest populære produkter i 2018

Af Redaktionen

Det blev til fire Apple produkter i top-5 over de mest søgte produkter blandt forbrugerne i 2018.

De mest populære produkter i 2018

Airpods blev det mest populære produkt i Danmark i 2018

iPhone 8, X og 7 topper listen mens Apples trådløse headset – også kaldet for Airpods – ligger på fjerdepladsen. Men Apples Airpods kan alligevel godt betegnes som det mest populære produkt i 2018, da søgningen efter Airpods for alvor tog fart i slutningen af 2018.

Det viser listen over de mest søgte produkter på Danmarks største produkt- og prissammenligningsside PriceRunner.

Mellem alle elektronikprodukterne dukker der danskernes favorit produkt op – det er fartkontrol alarmen Saphe 1000, der med stor fart har lagt sig godt til rette som trettende mest søgte produkt blandt forbrugerne i Danmark.

”Det er faktisk imponerende at et enkelt produkt slår så kraftigt igennem hos forbrugerne. Vi kunne især i julehandlen se, at der blev solgt mange fartalarmer,” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

Vi søger på alt

Danskerne har fundet ud af at der kan sammenlignes priser på stort set alt, der kan købes i butikkerne. Det viser toplisten over hvilke typer af produkter, vi har søgt mest efter.

Vi søger mest efter de bedste priser på mobiltelefoner, legetøj, tv, sko og udstyr til køkkenet. Der har i løbet af 2018 været en stor vækst i en række produktkategorier, og det er især de nye smarte trådløse højttalere.

Smarte produkter hitter

Trådløse højttalere med digitale assistenter som for eksempel Google Home serien har på kort tid taget et kæmpe spring i popularitet. Det skete især i anden halvdel af 2018, hvor der kom en dansk version af Google Home på markedet.

”Google Home Mini er 2018s mest hotte elektronik produkt, og det er en udvikling der vil fortsætte med uformindsket kraft i 2019. Det smarte hjem, hvor du via stemmestyring kan styre alt fra musik, lys til indkøb kommer til at stå højt på danskernes ønskeliste i 2019, ” siger Martin Andersen.

Legetøj er den næst mest søgte produktkategori. Danske børnefamilier har fundet ud af at købe legetøj på nettet, og at der er penge at spare ved at sammenligne priser. Det blev der gjort flest gange på det utroligt populære LEGO Boost sæt. LEGO besætter 8 af 10 pladser i Top 10.

Her er de mest populære produkter i de største produktkategorier

 1. Apple Airpods
 2. Google Home Mini
 3. Birkenstock Arizona Black
 4. Apple iPhone 8 64 gb
 5. Lego Boost kreativ værktøjskasse
 6. LG OLED 55”
 7. Royal Copenhagen Blå Mega Riflet krus
 8. Apple MacBook Air 13”
 9. Flowerpot Bordlampe
 10. Sony Playstation 4 Slim 500GB – Black Edition
 11. Saphe 1000

Her er de mest populære kategorier

 1. Mobiltelefoner
 2. Legetøj
 3. TV
 4. Sko
 5. Køkkenudstyr
 6. Høretelefoner
 7. Bærbar
 8. Højttalere
 9. Lamper
 10. Bøger

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>