Tre tips til at fremtidssikre dit badeværelse
Hjem NYHEDER Tre tips til at fremtidssikre dit badeværelse

Tre tips til at fremtidssikre dit badeværelse

Af Redaktionen

Et nyt badeværelse skal holde længe.

Tre tips til at fremtidssikre dit badeværelseOg med den hastige udvikling inden for både teknologi, byggeri og boligindretning er der rigtig god grund til at undersøge, hvad der holder på badeværelset ti år ud i fremtiden.

Hos Falsing VVS i Gentofte oplever man i øjeblikket stigende efterspørgsel på badeværelseselementer, der passer til fremtiden. Deres kunder stiller nye krav til, at også løsningerne til deres badeværelse følger med den teknologiske udvikling. Anders Tell er badkonsulent i Falsing VVS og har otte års erfaring med rådgivning inden for løsninger til badeværelset. Han giver her sine tre anbefalinger til, hvad du skal prioritere i dit nye badeværelse.

1) Tænk hygiejne først

Historisk set er vi danskerne kun blevet mere og mere bevidste om vores personlige hygiejne, og nye løsninger som kontaktløse skylleknapper og toiletbrætter, der selv åbner og lukker, vil blive hverdag.

”God hygiejne er lig med god sundhed. Det er alfa omega at tænke i løsninger, der kan minimere bakteriekilder på badeværelset. Dels i forhold til, hvor let det er at gøre rent, men det er også helt afgørende i forhold til en sund, personlig hygiejne,” siger Anders Tell.

2) Rigeligt el på badeværelset

Ligesom i resten af hjemmet så vil der flytte mere og mere smart teknologi ind på badeværelset i fremtiden. Ifølge Anders Tell fra Falsing VVS vinder intelligente toiletter med douche-funktion, som i mange år har været almindelige i udlandet, i øjeblikket frem. Derfor er det ifølge Anders Tell en rigtig god idé at få installeret rigeligt el på sit nye badeværelse.

”Vi har brug for mere og mere el på badeværelset, og der kommer flere og flere nye gadgets – også til badeværelset. Hvis man på et tidspunkt i fremtiden gerne vil have et douchetoilet, så er det bare en hel del lettere og billigere, hvis der i forvejen er el-udtræk ved toilettet,” siger Anders Tell.

Han melder desuden om en stigende interesse i Gentofte for især Geberits Aquaclean-toiletter, som kræver el på grund af sine funktioner med blandt andet varme i bræt og censorer med automatisk åben-luk af toiletbræt.

3) Høj kvalitet betaler sig

Badeværelset er det mest udsatte rum i boligen. Det skal kunne tåle enorme mængder af fugt og hyppig rengøring med skrappe midler. For mange er toilet og håndvask elementer, der helst skal være så diskrete som muligt. Det får mange til at vælge den billigst mulige løsning. Men det er en bjørnetjeneste at gøre sig selv, ifølge Anders Tell:

”Man skal tænke holdbarhed, når man vælger nye elementer til badeværelset. Vores erfaringer er, at prisen hænger godt sammen med kvaliteten, hvad angår VVS-elementer. Vælger man eksempelvis et toilet, der kan rense sig selv, har man sikret sig et toilet med noget længere levetid,” siger Anders Tell.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>