Devoteam ansætter ny Associate Partner
Hjem NYHEDER Devoteam ansætter Lise Astrup Frandsen som ny Associate Partner

Devoteam ansætter Lise Astrup Frandsen som ny Associate Partner

Af Redaktionen

It-konsulenthuset Devoteam har ansat Lise Astrup Frandsen som Associate Partner i virksomhedens Mangement Consulting afdeling, Digital Impulse.

Lises nøgleopgave bliver at rådgive om implementering af teknologi, der skal drive Devoteams kunders digitale transformation.

Devoteam har ansat Lise Astrup Frandsen som ny Associate Partner efter at have været ansat som it- og digitaliseringschef i Fiskeristyrelsen. Hos Devoteam bliver Lises hovedopgaver at rådgive virksomhedens kunder i digital transformation samt at drive en række udviklingsopgaver i samarbejde med sit team.

Lise Astrup Frandsen er tiltrådt stillingen som Associate Partner d. 1. juni 2023. Lise har tidligere været ansat i Devoteam fra 2016, hvor hun var Business Director, inden hun i 2020 skiftede til Fiskeristyrelsen.

”Jeg er stolt af at vende tilbage til Devoteam, og jeg glæder mig til at møde vores kunder og høre om deres udfordringer med it og digitalisering. Danmark har mange digitale pionerer, og vi er langt med digitalisering og anvendelse af nye teknologier. Mange virksomheder og organisationer står dog over for nogle komplekse opgaver, både hvad angår implementering af ny teknologi og håndtering af de eksisterende it-fundamenter. Jeg kender Devoteam som en garant for at yde god og solid rådgivning centreret omkring kundens virkelighed og med fokus på at løse svære problemer på en holdbar måde. Derfor ser jer også frem til at komme tilbage i rådgiver-rollen og hjælpe til i de danske virksomheders digitale udvikling,” siger Lise Astrup Frandsen.

Tiltrækning og udvikling af talenter har længe været på Devoteams agenda, der med en række virksomhedsopkøb de seneste år er gået fra at være en klassisk konsulentforretning med rådgivning om vision, strategi og proces, til selv at udvikle digitale løsninger og tilbyde managed services. Det kræver ikke kun viden om rådgivning, men i lige så høj grad om implementering.

Devoteam ansætter ny Associate Partner

Lise Astrup Frandsen

”Hos Devoteam ser vi det som vores fornemmeste opgave at tiltrække, udvikle og fastholde talenter, og med ansættelsen af Lise Astrup Frandsen får vi en stærk leder og dygtig rådgiver tilbage til virksomheden. Både Lises tidligere ansættelse i Devoteam, samt hendes tid hos Fiskeristyrelsen, har givet Lise en vigtig indsigt i og erfaring med digital transformation i den offentlige sektor. Jeg er sikker på, at hendes store viden om it og digitalisering fra både konsulentsiden og kundesiden vil komme vores kunder til gavn,” udtaler Søren Nielsen, der er Managing Director for Devoteam Digital Impulse i Danmark.

Lise er uddannet i Europæisk Etnologi på Københavns Universitet, og har desuden arbejdet hos Danske Regioner, Moderniseringsstyrelsen samt Økonomistyrelsen.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>