Undgå nu skadestatistikken med BMI RoofPro
Hjem SIKKERHED Undgå nu skadestatistikken med BMI RoofPro

Undgå nu skadestatistikken med BMI RoofPro

Af Redaktionen

43% af alle anmeldte byggeskader vedrører taget.

Med en certificeret BMI RoofPro entreprenør undgår du at blive en del af statistikken.

Undgå nu skadestatistikken med BMI RoofProBMI Group Danmark sætter endnu en gang fokus på sikkerhed, kvalitet og garanti i tagbranchen. Det sker med kampagnen “Garanti for tryghed”. De bedste produkter og det bedste håndværk skaber de bedste løsninger. Det er fundamentet i en af tagbranchens mest omfattende kvalitets- og garantiordninger, BMI RoofPro. Bag BMI RoofPro står BMI Group Danmark, der er førende indenfor tag- og systemløsninger i Danmark med kendte brands som Icopal og Monier i sortimentet.

“Formålet med BMI RoofPro er at tilbyde den ultimative sikkerhed og garanti til bygningsejere – private, kommercielle og offentlige. Med 30 års produktgaranti, 20 års garanti på udførelsen og følgeskader samt ingen nedskrivning af dækningen i garantiperioden, har vi samlet alt under ét tag, så du kan føle dig helt tryg”, udtaler Salgsdirektør, Torben Nielsen.

Fordelen ved at vælge en BMI RoofPro for arkitekter og rådgivere

Som arkitekt og rådgiver er du sikret, at medlemmerne af BMI RoofPro er specialuddannede og topprofessionelle tagentreprenører, der er særligt udvalgt af BMI Group Danmark på baggrund af deres faglighed og dedikation til altid at levere kvalitetshåndværk og en god kundeservice. Derudover ydes der undervisning, rådgivning til valg af specifikationer og udbudsbeskrivelse, og for at sikre det høje kvalitetsniveau, er medlemmerne underlagt stikprøvekontrol foretaget af uafhængige tagspecialister.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>