HMD anerkendes af TIME Magazine for bæredygtighed
Hjem NYE PRODUKTERSMARTPHONE HMD anerkendes af TIME Magazine for bæredygtighed

HMD anerkendes af TIME Magazine for bæredygtighed

Af Redaktionen

HMD, Europas største smartphone-producent og hjemsted for den moderne Nokia-telefon, annoncerer i dag, at Nokia G22 er blevet anerkendt som en af TIME Magazines ”Best Inventions” i 2023.

Det er de på grund af deres banebrydende QuickFix-reparationsmuligheder, der giver forbrugerne mulighed for at reparere deres smartphone derhjemme.

Hvert år udkommer TIME Magazines prestigefyldte liste med 200 innovative produkter. Her lister de Nokia G22 som den første i en ny æra af brugervenlige, reparerbare produkter inden for smartphones.

“På et tidspunkt hvor innovationen trives, betyder det meget for os at figurere på denne vigtige liste. Vi ønsker at gøre telefonreparationer overkommelige, enklere og smukt designede for forbrugerne” siger Lars Silberbauer, CMO hos HMD.

Nokia G22 har en bagside lavet af 100% genanvendt plast, tre dages batterilevetid og muligheden for at udskifte skærmen og batteriet, når det går i stykker eller ikke yder optimalt længere, hvilket sikrer langvarig holdbarhed.

Yderligere har HMD i år opnået en Platinum EcoVadis 2023-bæredygtighedsvurdering for andet år i træk.

HMD anerkendes af TIME Magazine for bæredygtighedOm nomineringsprocessen for TIMEs årlige liste over bedste opfindelser i 2023

Listen sammensættes ved hjælp af nomineringer fra TIMEs redaktører og korrespondenter over hele verden og gennem en online ansøgningsproces. Her lægges der særligt vægt på vækstområder som kunstig intelligens, grøn energi og bæredygtighed. Derefter vurderes hver kandidat ud fra en række centrale faktorer, herunder originalitet, effektivitet, ambition og indvirkning.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>