Smartphone producent opfordrer til at købe genbrug forud for Black Friday
Hjem Nye ProdukterSmartphone Smartphone producent opfordrer til at købe genbrug forud for Black Friday

Smartphone producent opfordrer til at købe genbrug forud for Black Friday

Af Redaktionen

Fairphone sætter endnu engang fokus på at forlænge levetiden på smartphones og lancerer Fairphone 4 New Life Edition forud for Black Friday.

Med deres Better than new – kampagne opfordrer virksomheden forbrugeren til at søge mere bæredygtige alternativer, når de skal købe nyt.

 Fairphone, den hollandske socialøkonomiske virksomhed, der skaber et marked for etiske smartphones, åbner op for salget af refurbished Fairphone 4 forud for Black Friday.

Smartphone producent opfordrer til at købe genbrug forud for Black FridayRefurbished ’Fairphone 4 New Life Edition’ kommer med 5-års garanti fra salgsdatoen – fuldstændig som en fabriksny Fairphone 4-model gør. Det betyder, at 5-års garantien endnu engang udvides og gælder for alle Fairphone 4, både nye og refurbished, og med Android 13.

Fairphone 4 New Life Edition er blevet repareret – med reservedele om nødvendigt – og nøje undersøgt for at sikre fuld funktionalitet. Alle enheder fremstår derfor så godt som nye, om end de kan have enkelte, men ubetydelige skrammer, der medfølger et næsten nyt batteri (minimum 80% kapacitet garanteret) og vil understøttes med software-opdateringer som minimum frem til 2026.

”Lad være med at købe en ny Fairphone”

Som en del af Fairphone’s mission om at skabe lang levetid for smartphones har Fairphone tidligere solgt refurbished Fairphone 2 og 3/ 3+. Fairphone 4 New Life Edition bliver solgt til en pris på 469 euros, svarende til 3.500 kr for 6 GB/ 128 GB og 529 Euros, svarende til cirka 3.950 danske kroner, for 8GB/256GB.

”Til dette års Black Friday opfordrer vi folk til virkelig at overveje om alle deres køb er nødvendige. Har man behov for at købe nyt, så opfordrer vi til at købe refurbished produkter, som vores Fairphone 4 New Life edition er et eksempel på.  Hos Fairphone stræber vi efter at skabe smartphones, som holder, så vi kan mindske deres aftryk på miljøet. Det gøres især ved at forlænge levetiden via support af både software og hardware. Vi mener, at dette bør være industristandard, og at alle producenter bør opfordre deres kunder til at beholde deres smartphones så længe som overhovedet muligt, og derudover gøre det muligt ved at tilbyde udvidet support på enhederne,” siger Noud Tillemans, CEO hos Fairphone.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>