HMD introducerer den nye Nokia G42 5G i stilfuld Pink!
Hjem NYE PRODUKTERSMARTPHONE HMD introducerer den nye Nokia G42 5G i stilfuld Pink!

HMD introducerer den nye Nokia G42 5G i stilfuld Pink!

Af Redaktionen
  • Gør-det-selv-reparation i hjemmet giver denne lyserøde smartphone flere liv end de fleste

  •  Alene prisen på udskiftning af en ødelagt skærm på en smartphone kan – afhængigt af modellen – let løbe op i flere tusinde kroner

  • Batteriet holder i op til tre dage og leveres med fire års opladninger samt hurtig opladning

Efter succesen med Nokia G42 5G So Purple, offentliggør HMD, producenten af Nokia-telefoner, Nokia G42 5G So Pink. Denne trendy lyserøde smartphone til 1999 kr., kan repareres hjemme på køkkenbordet, holder på batteriet i dagevis, giver lynhurtigt internet med 5G og leverer billeder i høj kvalitet med et klart, tredobbelt AI-kamera, så man kan snappe løs dagen lang.

Nokia G42 5G kommer i en trendy So Pink-farve og følger i Barbie-filmens fodspor, der har gået sin sejrsgang og malet hele verden lyserød. Telefonen kan repareres og leveres med 5G-forbindelse, så du kan snappe, shoppe og streame med stil.

“Reparérbar og moderigtig – den nye So Pink Nokia G42 5G tikker alle boksene. Den gør det godt og ser godt ud. Hvorfor skal det være kedeligt, at ting kan repareres? Denne 5G-smartphone har et strålende og levende design, som folk forhåbentlig vil sætte pris på,” siger Lars Silberbauer, CMO for HMD Global.

Undgå dyre skader eller at skulle leve med en knust skærm under de nuværende leveomkostninger takket være den nye So Pink-telefon, der kan repareres derhjemme med iFixits gør-det-selv-sæt og praktiske trin-for-trin reparationsguider. Du kan selv reparere en skærm, en ødelagt opladerport eller udskifte et defekt batteri og bagcover hjemme på skrivebordet.

Batteri i årevis

Hvem gider bruge tid på batterier, der ikke kan holde på strømmen i en dag uden opladning? Nokia G42 5G oplades ved hjælp af 20W USB-C hurtigopladning, og med en ekstrem batterilevetid på op til tre dage bevarer batteriet 80% af sin oprindelige kapacitet efter 800 fulde opladningscyklusser – hvilket svarer til omkring fire års opladninger.

HMD introducerer den nye Nokia G42 5G i stilfuld Pink!Holdbar og sikker

De klassiske Nokia-dyder er ikke til at overse, da der er tale om en særdeles robust enhed. Skærmen er lys og klar med Gorilla 3-glas og en IP52-klassificering for beskyttelse mod vandsprøjt og støv.

Den er blevet grundigt testet for holdbarhed mod hverdagens stød og slag. Den leveres med Android 13 samt med løftet om tre års månedlige sikkerhedsopdateringer og to års OS-opgraderinger.

AI smart kamera

50 MP-kameraet er optimeret til at samarbejde AI for at tage klare billeder – selv under ugunstige forhold. Portrættilstand bringer dit fokuspunkt frem i rampelyset, mens Nattilstand hjælper med at tage kvalitetsbilleder efter mørkets frembrud.

Alle dine fotos og videoer kan fremvises på den 6,56″ HD+-skærm, der i samspil med OZO 3D-lydoptagelser får dine videoer til at lyde lige så godt, som de ser ud.

Lynhurtig

Søg, del, surf, shop, arbejd og spil – uanset hvad det betyder for dig at være online, kommer du hurtigt frem med 5G-forbindelse drevet af Snapdragon 480+ 5G Mobile Platform.

Og med de store mængder af hukommelse, lagringsplads og smart baggrundsoptimering kan du let springe fra den ene app til den anden uden problemer.

Priser, tilgængelighed og tilbehør

Den gennemsnitlige pris for at reparere eller udskifte en ødelagt skærm på en smartphone løber ofte op i flere tusinde kroner, og forbrugerne kan sjældent skaffe et nyt, originalt batteri til under 600-800 kroner.

Skærmudskiftningssættet og batteriudskiftningssættet kan også købes hos fra iFixit

Nokia G42 5G i So Pink er tilgængelig hos udvalgte forhandlere med 128GB/6GB-lagrings- og hukommelseskonfigurationer fra 1999 kr. i dag fra https://nokia.com/phones/nokia-g-42/buy

Et gennemsigtigt etui sikrer Nokia G42 5G med yderligere beskyttelse. Det ultratynde etui er fremstillet af 100 % genbrugsmaterialer med fuldt genanvendelig emballage og skjuler ikke telefonens design. Tilgængelig fra Nokia.com

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>