Automatiseringsteknologi til fagfolk
Hjem NYE PRODUKTER Automatiseringsteknologi nu til fagfolk

Automatiseringsteknologi nu til fagfolk

Af Redaktionen

Omfattende produktsortiment, brugeranbefalinger og fremtidstemaer: På Conrad Sourcing Platform handler det i øjeblikket om “automatisering”

  • Omfattende automatiseringssortiment på Conrad Sourcing Platform.

  • Den separate temasektion giver indsigt i teknologiske nyheder og trends i forbindelse med automatisering

  • Produktnyheder til innovativ anlægsautomatisering

Der er i øjeblikket fokus på automatiseringen af mekaniske og elektroniske processer i industri- og logistiksystemer på Conrad Sourcing Platform:

“Vores udvalg til dækning af de daglige tekniske driftsbehov inden for automatiseringsteknologi og pneumatik er enormt,” udtaler Manuel Gschwend, Conrads ansvarlige produktmanager.

Automatiseringsteknologi til fagfolk

Det handler om alt lige fra sensorer og stik til driftsteknologi og strømforsyning: Conrad forsyner hurtigt og på omfattende vis sine B2B-kunder med lige netop dén automatiseringsteknologi, som de har behov for inden for modernisering, udvidelse, vedligeholdelse og reparation af deres systemer. Derudover tilbydes der passende produkt- og indkøbsservices til virksomheder, f.eks. til skræddersyet e-indkøb, behovsbaserede bestillinger samt planlagte ordrer eller en professionel kalibrering af diverse enheder.

Oversigt over sortimenter og trends

B2B-kunder kan også få adgang til de ønskede oplysninger direkte på Conrad Sourcing Platform: “I temasektionen for automatisering samler vi vores ekspertviden, ligesom vi kommer med anbefalinger til særlige automatiseringsprodukter og rådgiver om specifikke brugereksempler såsom felt- og procesteknologi, styreskabe og specielle maskinkonstruktioner eller digitalisering,” fortæller Manuel Gschwend. Virksomheder kan her finde spændende artikler om fremtidsemner som Edge Computing og Machine Learning, fjernvedligeholdelse samt industriel Ethernet, modernisering og systemudvidelse, decentraliseret automatisering eller robotteknologi. Fagfolk inden for uddannelsesområdet kan ligeledes hente inspiration fra temasektionen, da en af de tilstedeværende user cases specifikt omhandler brugen af automatiseringsteknologi og simuleringsmodeller på erhvervsskoler og i uddannelsesøjemed.

Produktnyheder fra førende producenter

Derudover præsenterer Conrad-teamet nye produkter fra kendte producenter inden for temasektionen “automatisering”: De nye Compact Controller-produkter fra Wago forener f.eks. kompaktstyring og I/Os i et kabinet. eSIGN-signalsøjlen med integreret sirene fra Werma sætter nye standarder med hensyn til synlighed. Siemens præsenterer sin nye industrielle IoT-gateway til implementering af en bred vifte af applikationer samt et nyt PLC-udvidelsesmodul, der fokuserer på kommunikation via forskellige protokoller.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>